Moni17.06
Fanka BB :)
Ten katar mnie wymeczy .W ciąży pozostają głównie domowe sposoby
.co chwile staram sie pic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten katar mnie wymeczy .W ciąży pozostają głównie domowe sposoby
Haha no jak ma Cię to uspokoić to chętnie oddam mojeJa to juz chyba wole mieć objawy nawet uciążliwe ale żeby były ! Jak mam dni ze mi nic nie jest to panikuje
Oo słabo z ich strony :/ jak byłam na kwalifikacji do CC to ordynatorka sama mówiła że lepiej się sugerować terminem z początkowych USG, żeby dziecka za wcześnie z brzucha nie wyjmować. Mimo że u mnie było tylko 3-4 dni różnicy.Powiem Ci, że zazdroszczę że masz tak rozsądnych lekarzy.
U mnie w każdej z 3 ciąży były rozbieżności: 1 - 10 dni, 2 - 14 dni, 3 - 21 dni więc jak widać mocno powyżej 7 dni, a mimo to nikt nigdy nie brał USG czy bety pod uwagę - w żadnym z 3 szpitali położniczych w Warszawie i wśród różnych lekarzy np. z lux med
Bardzo mnie ciekawi jak będzie teraz bo znowu mam min. 7 dni rozbieżności, a raczej wolę jednak rodzić na początku stycznia i nie zgodę się na wywoływanie. Ale 4 ciąża, 4 szpital
Bardzo mi przykro dwa razy to przechodziłam i mocno współczuję, trzymaj się!Ja się żegnam beta 33 czekam na okres i życzę powodzenia.
Podpinam się ...Dziewczyny poleccie cos na przeziebienie os soboty meczy mnie katat a dzis kaszel..
Nie wiem jak u Ciebie u mnie przynajmniej z tymi domowymi sposobami jest tak, że jakbym w sumie nic ni robiła. Nie działają kompletnie a nawet mam wrażenie że jest gorzej. Płakać mi chce. Nie zawalony, kaszel męczy jeszcze to zapalenie spojówek, w nocy bolał mnie żołądek co bym nie miała za mało wrażeń a dziś latam do toalety. A na pokładzie ząbkujacy bobas który z rąk nie schodzi. Siedze i wyje z moim dzieckiemTen katar mnie wymeczy .
.co chwile staram sie pic
Może zapytaj na który tydz wskazuje wielkość zarodka.Powiem Ci, że zazdroszczę że masz tak rozsądnych lekarzy.
U mnie w każdej z 3 ciąży były rozbieżności: 1 - 10 dni, 2 - 14 dni, 3 - 21 dni więc jak widać mocno powyżej 7 dni, a mimo to nikt nigdy nie brał USG czy bety pod uwagę - w żadnym z 3 szpitali położniczych w Warszawie i wśród różnych lekarzy np. z lux med
Bardzo mnie ciekawi jak będzie teraz bo znowu mam min. 7 dni rozbieżności, a raczej wolę jednak rodzić na początku stycznia i nie zgodę się na wywoływanie. Ale 4 ciąża, 4 szpital
Może zapytaj na który tydz wskazuje wielkość zarodka.
U mnie betą np w ogóle się nikt nie sugerował
Dziewczyny, czy Wy tez macie takie głupie sny? A szczególnie .. erotyczne?
Nie jestem sama, myślałam ze zwariowałam. Mogłabym lepsze książki od Lipinskiej napisać
mi się dziś zaczęły erotyczne, ale jeszcze łagodneDziewczyny, czy Wy tez macie takie głupie sny? A szczególnie .. erotyczne?