reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Mi tez wypada na 18.12 😁 i też pochodzę z Gdańska 😂 a Papińską Stachowiak kojarzycie? Ona prowadziła moje dwie poprzednie ciąże i chętnie bym do niej wróciła 😅 u dr Niedźwieckiej byłam kilka razy na wizycie. Od roku mieszkam w DE i mam tu polskiego ginekologa, ale wydaje mi się, że tu trochę inaczej podchodzą do tematu ciąży .. I nie do końca mi się to podoba.. chyba jednak będę rodzić tam gdzie zawsze- na Zaspie😅
Haha, ale czad! Śmiesznie by było jakbysmy się we 3 spotkały na Zaspie 18 🙈🙈
Ja niestety nie kojarzę tych Pan Doktor 😢

reklama
Mi tez wypada na 18.12 😁 i też pochodzę z Gdańska 😂 a Papińską Stachowiak kojarzycie? Ona prowadziła moje dwie poprzednie ciąże i chętnie bym do niej wróciła 😅 u dr Niedźwieckiej byłam kilka razy na wizycie. Od roku mieszkam w DE i mam tu polskiego ginekologa, ale wydaje mi się, że tu trochę inaczej podchodzą do tematu ciąży .. I nie do końca mi się to podoba.. chyba jednak będę rodzić tam gdzie zawsze- na Zaspie😅
kurczę, to będzie trio! Rezerwuje sale po porodzie z wami haha ! 😅

Powiem Wam, że nie pamiętam abym tak bardzo się stresowała. Dzisiaj o 4 pobudka i kotłowanie się myśli, do tego koszmary, od kilku dni związane z ciążą. Na zewnątrz staram się być silna, mężowi mówię, że ostrożnie podchodzę do tematu z dozą pokory bo może wydarzyć się wszystko, a w głębi duszy mam rozpierdziel, przez wcześniejsze doświadczenia.

reklama
Dziewczyny ,prowadzicie ciążę prywatnie czy na NFZ ? Jak lepiej ? :)
Ja prowadzę na NFZ, bo mam swojego lekarza już od paru lat. Ogólnie dużo kobiet go poleca, do prowadzenia ciąży również, ale sama się nie zdążyłam jeszcze przekonać, jak przestanie mi odpowiadać to zechcę przepisać się gdzieś prywatnie. Niestety mój lekarz nie pracuje w szpitalu, wiem że dla niektórych to spory minus

Do góry