Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prywatnie bo u Nas strasznie długie są terminy na NFZ. Poza tym co chwilę zmieniają się lekarze na NFZ a ja osobiście wolę aby ciążę prowadził mi jeden lekarzDziewczyny ,prowadzicie ciążę prywatnie czy na NFZ ? Jak lepiej ?
Mi tez wypada na 18.12 i też pochodzę z Gdańska a Papińską Stachowiak kojarzycie? Ona prowadziła moje dwie poprzednie ciąże i chętnie bym do niej wróciła u dr Niedźwieckiej byłam kilka razy na wizycie. Od roku mieszkam w DE i mam tu polskiego ginekologa, ale wydaje mi się, że tu trochę inaczej podchodzą do tematu ciąży .. I nie do końca mi się to podoba.. chyba jednak będę rodzić tam gdzie zawsze- na ZaspieO widzisz, czyli Invicta Ci nie obca a teraz u kogo jesteś?
Mi póki co wypada na 18.12., a Tobie?
Ja prywatnie niestety, moja gin od 10 lat znam i prowadziła wszystkie moje ciążę i tylko jej ufamDziewczyny ,prowadzicie ciążę prywatnie czy na NFZ ? Jak lepiej ?
TargówekJa również W której dzielnicy mieszkacie? @Blanca86 @Carolina123
blisko! ja praga północ, wcześniej całe życie na bródnieTargówek
Haha to bardzo możliwe, ze się spotkamy na porodówce trzymam za to kciukiteraz chodzę do dr. niedzwieckiej na bulwarze we wrzeszczu. Ja tam prowadziłam pierwsza ciąże i z zaufaniem wrocilam.
Mi wypada na 18.12 również