reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja póki co byłam prywatnie na wizytach ,ale mam też zaplanowana wizytę w przychodni . Zastanawiam się czy to jest sens latać po dwóch lekarzach .Prywatnie mam zawsze rozbione USG , a Państwowo muszę zapisywać się oddzielnie na USG ,ponieważ nie mają w gabinecie sprzętu .

O widzisz, czyli Invicta Ci nie obca :D a teraz u kogo jesteś?
Mi póki co wypada na 18.12., a Tobie? :D
Mi tez wypada na 18.12 😁 i też pochodzę z Gdańska 😂 a Papińską Stachowiak kojarzycie? Ona prowadziła moje dwie poprzednie ciąże i chętnie bym do niej wróciła 😅 u dr Niedźwieckiej byłam kilka razy na wizycie. Od roku mieszkam w DE i mam tu polskiego ginekologa, ale wydaje mi się, że tu trochę inaczej podchodzą do tematu ciąży .. I nie do końca mi się to podoba.. chyba jednak będę rodzić tam gdzie zawsze- na Zaspie😅

reklama
Do góry