Carolina123
Fanka BB :)
co takiego ?Patrzylyscie na chiński kalendarz płci? Mi się w 1 ciąży sprawdziło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co takiego ?Patrzylyscie na chiński kalendarz płci? Mi się w 1 ciąży sprawdziło
już popatrzyłam. Mi wychodzi dziewczynka .... Zobaczymyco takiego ?
tak. u mnie chłopak ale ja od początku czuje ze to będzie chłopakPatrzylyscie na chiński kalendarz płci? Mi się w 1 ciąży sprawdziło
Ja, dzisiaj 8+1 z aplikacji, ale zaraz wchodzę na wizytę wiec możeA jest tu jakaś dziewczyna która jest w 8+0?
Powodzenia! Czekamy na wieściJa, dzisiaj 8+1 z aplikacji, ale zaraz wchodzę na wizytę wiec może
Się zmieni
Byłam w czwartek i był pusty pecherzyk.a ty byłaś już na jakiejś wizycie? To idź! Może już będzie kropek! jak kazał to kazał
Nie wierzę w to mimo że w 1 ciąży się sprawdziło. W ogóle mój lekarz mówi , że wiele kobiet twierdzi że sprawdza się im metoda starań przed owulacja ( dziewczynka ) w czasie ( chłopiec ) ale nie wypowiem się bo nie próbowaliśmy tak z mężem w poprzedniej ani w tej ciąży . Chce mieć zdrowe dziecko. Płeć nie ważna , choć ciekawość jestPatrzylyscie na chiński kalendarz płci? Mi się w 1 ciąży sprawdziło
Tak, wychodzi chlopiec Mi tez sie wczesniej wydawalo, ze bedzie chlopiec, a teraz juz sama nie wiem. Maz mysli, ze dziewczynka. I tak, i tak bede szczesliwaPatrzylyscie na chiński kalendarz płci? Mi się w 1 ciąży sprawdziło
Ogólnie ja zawsze miałam wrażliwy żołądek i jak brałam dużo leków na raz to odczuwałam ich skutki dlatego np brałam jedna tabletkę pregna start lub kwas foliowy zamiast odzielnie Wit d, wit c itp.to ciekawe, ja mam duphaston tez 2x1 luteinę 2x2 i w zasadzie nie czuje różnicy… myślisz ze to na pewno dlatego boli Cię żołądek?