Smutne toNic nie dostałam. Ale ja mieszkam w UK I tutaj nie ma czegoś takiego jak duphostan lub luteina dla ciężarnych . Tutaj do 12 tyg nawet ciąży nie podtrzymują.
reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Mnie pobolewa brzuch ale ginekolog mówiła o nospie jakby co, może też kupie magnez
We wtorek jestem zapisana na prenatalne
We wtorek jestem zapisana na prenatalne
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Ja miałam przez brzuch . Nie stresuj się ja się stresowałam w nocy nie spałam a wszystko było bardzo dobrze dużo zdrówka dla wasHej
Jutro mam badania prenatalne , to będzie 12tc oraz test Pappa.
Czy USG jest jeszcze dopochwowe czy już przez brzuch ?
Bardzo się stresuje ...
KatJak
Fanka BB :)
Nie dziękujęJa miałam przez brzuch . Nie stresuj się ja się stresowałam w nocy nie spałam a wszystko było bardzo dobrze dużo zdrówka dla was
Jestem po przejściach dlatego jest to dla mnie duży stres ale staram się myśleć pozytywnie.
Spokojnie ja też dlatego tak się stresowałam ale jak było już badanie usłyszałam serduszko lekarz wszystko wytłumaczył powiedział co i jak się uspokoiłam a poniedziałek wizyta u ginekologa na wizycie kontrolnej i też nie mogę się doczekać . Również stres jest więc wiem że łatwo mówić ale staram się głowę zajmować czymś innymNie dziękuję
Jestem po przejściach dlatego jest to dla mnie duży stres ale staram się myśleć pozytywnie.
reklama
Dzień dobry,
16 tydzień, na wadze +1,5 kg brzuszek widać. Poszło w cyce, i pewnie brzuch
Ostatnie dwa wieczory poszalałam i wydałam w 5-10-15 ponad 500 zł na wyprawkę, bo są fajne promocje.
Wczoraj poznałam płeć - drugi lekarz potwierdził dziewczynkę
16 tydzień, na wadze +1,5 kg brzuszek widać. Poszło w cyce, i pewnie brzuch
Ostatnie dwa wieczory poszalałam i wydałam w 5-10-15 ponad 500 zł na wyprawkę, bo są fajne promocje.
Wczoraj poznałam płeć - drugi lekarz potwierdził dziewczynkę
Podziel się: