reklama
tez czekam na poprawę drugiego trymestru. U mnie dziś trochę lepiej bo udało się nie wymiotować i nie było mdłości , a teraz po kanapce przyszły mdłości i tak o.Hej dziewczyny jak się dzisiaj czujecie? Bo ja w sumie trochę kiepsko ale bardziej psychicznie jakiegoś dola mam, nie mogę się za nic zabrać ani ogarnąć myśli. Mam nadzieje ze w drugim trymestrze mi przejdzie. A jutro idę na badania i zobaczę to małe maleństwo. Wierze w to ze wszystko jest ok i nie dopuszczam myśli ze mogło być inaczej.
Super! Ja mam same wzdęcia haha ale ja tez mam brzuch o wiele większy. Mam 161 cm i waze około 77 kg.. po ciąży wszystko mi zostaloU mnie dzis 9+4 i zawsze miałam płaski brzuszek, a tutaj cos tam widać , nawet wciągnąć się nie da
G
guest-1669445905
Gość
Hej, ja mam 27 lat. To moja pierwsza ciąża. Badania prenatalne 27.05. Chciałabym pójść z mężem ale powiedziano mi że nie może być ze mną osoba towarzysząca. Mam nadzieję, że choć raz mąż będzie mógł mi towarzyszyć. Czy wy możecie zabrać partnera?
U mnie niestety nie możnaHej, ja mam 27 lat. To moja pierwsza ciąża. Badania prenatalne 27.05. Chciałabym pójść z mężem ale powiedziano mi że nie może być ze mną osoba towarzysząca. Mam nadzieję, że choć raz mąż będzie mógł mi towarzyszyć. Czy wy możecie zabrać partnera?
KasikP
Fanka BB :)
Ja na prenatalne tez nie mogę wszędzie teraz są ograniczenia ale będę dzwonić bliżej terminu się zapytać dodam ze mąż zaszczepiony zobaczymy może się udaHej, ja mam 27 lat. To moja pierwsza ciąża. Badania prenatalne 27.05. Chciałabym pójść z mężem ale powiedziano mi że nie może być ze mną osoba towarzysząca. Mam nadzieję, że choć raz mąż będzie mógł mi towarzyszyć. Czy wy możecie zabrać partnera?
Dziewczyny ja covid miałam w marcu... Dziś moja bratowa była u swojego lekarza jest w 21 tygodniu ciąży i Pani doktor jej powiedziała żeby się nie szczepila...Napisze Wam tu bo może któraś tez się zastanawia nas szczepieniem na COVID. Pytałam dziś mojej lekarki i powiedziała, że jak najbardziej się szczepić, ale dopiero po 13 tygodniu!
reklama
Ja tylko USG prenatalneDziewczyny, wszystkie będziecie robić badania prenatalne? Ja 02.06 mam następna wizytę, to będzie 12 tydzień, ale prenatalnych nie planuje...
Podziel się: