reklama
Jestem po trzech obumarłych ciążach. Teraz miałam krwawienia, plamienia i spadającą betę. Pomimo dpadającej bety tydzien później byla zywa ciaza, ale nigdy nic nie wiadomo. Gin twierdzi, że mogli mi pomylić wyniki.a czemu panikujesz? Coś się działo ostatnio?
Emmiliaa
Fanka BB :)
ja właśnie dzisiaj dostałam zaproszenie na szczepienie. Cały czas się zastanawiam. Boje się ze za jakiś czas okaże się ze coś będzie nie tak z dzieckiem ze jakoś na niego to wpłynie.Napisze Wam tu bo może któraś tez się zastanawia nas szczepieniem na COVID. Pytałam dziś mojej lekarki i powiedziała, że jak najbardziej się szczepić, ale dopiero po 13 tygodniu!
Emmiliaa
ja to psychicznie Prawie cały ten trymestr kiepsko się czuje. A fizycznie bardzo dobrze praktycznie tylko zmęczenie mam, żadnych innych objawów.Ja dziś fizycznie lepiej, nie wymiotowałam, tylko raz mnie cofnęło i nawet byłam w stanie dotknąć mięsa mielonego i później z chęcią jednego mielońca zjadłam
Psychicznie tez miałam ciężkie kilka dni, od momentu jak zaczęłam mniej wymiotować to już myślałam, że coś nie tak. No ale dzisiejsza wizyta i słowa ginekologa, że jest piękna zdrowa ciąża mnie uspokoiły
To dobrze ze Cię uspokoił.
Emmiliaa
oby miał racje i to była tylko kiepska pomyłka.Jestem po trzech obumarłych ciążach. Teraz miałam krwawienia, plamienia i spadającą betę. Pomimo dpadającej bety tydzien później byla zywa ciaza, ale nigdy nic nie wiadomo. Gin twierdzi, że mogli mi pomylić wyniki.
Będę trzymać za Ciebie kciuki żeby było wszystko ok.
Ja mam prenatalne 10 czerwca. Tez sie boje mimo, ze to moje 3 dziecko. Na Nifty tez sie zapisze ale to za dwa tygTeż mam mieć między 8 a 15 czerwca prenatalne i Nifty . Mam 30lat, w czerwcu skończę 31, nie mam jeszcze dzieci, to moja druga ciążą.
Mysle, ze juz byłoby widac następnego dnia..Ja czekam na wyniki beta HCG, bije się z myślami czy powtarzać jutro czy w czwartek, jeśli jest źle to beta spada więc chyba jutro już by było widać spadek nie?
Na IP bylo tętno- tydzień temu. Wczoraj na wizycie tętna nie było... stąd skierowanie na Betę. Ma słaby sprzęt ale mówi że pulsowanie nawet na tym powinno być widocznePowiem Ci, że u mnie beta spadła, a tydzień później na wizycie była żywa ciąża z bijacym serduszkiem i z rozmiarem odpowiadającym OM. Więc chyba na tym etapie beta już nie jest taka wiarygodna. Ale mogę się mylić.
czekamnaskarb
Kochane, dzisiaj wizyta o 16.30 oby dzidziuś był zdrowy i biło ładnie serduszko, to druga wizyta!
reklama
Ja też mam 10 czerwca , będę za was trzymać kciuki.Ja mam prenatalne 10 czerwca. Tez sie boje mimo, ze to moje 3 dziecko. Na Nifty tez sie zapisze ale to za dwa tyg
Podziel się: