Ja jutro zapytam lekarza co na ten temat sądzi. Bo ja jestem w kropce.Dziewczyny ja covid miałam w marcu... Dziś moja bratowa była u swojego lekarza jest w 21 tygodniu ciąży i Pani doktor jej powiedziała żeby się nie szczepila...
reklama
Tinulka
Moderator
Ja też tylko USGDziewczyny, wszystkie będziecie robić badania prenatalne? Ja 02.06 mam następna wizytę, to będzie 12 tydzień, ale prenatalnych nie planuje...
G
guest-1669445905
Gość
ciekawe czy pozwolą..Ja na prenatalne tez nie mogę wszędzie teraz są ograniczenia ale będę dzwonić bliżej terminu się zapytać dodam ze mąż zaszczepiony zobaczymy może się uda
Anet29
Fanka BB :)
Dziewczyny, wszystkie będziecie robić badania prenatalne? Ja 02.06 mam następna wizytę, to będzie 12 tydzień, ale prenatalnych nie planuje...
Ja tez tylko usg na nfz, ewentualnie pojde na jeszcze jedno prywatnie gdzies ok. 17 tyg
PaulinaSol
Ja zrobię ze względu na wiek i różne moje choroby pappa i usg. Nifty gdyby w teście coś nie wyszło.
G
gość_AL19
Gość
To co zamykamy wątek? Myślę,że już jest nas sporo najwyżej będą pisać priv by dołączyć
PaulinaSol
Słuchajcie idę za miesiąc na ślub. Teraz już ciężko mi zapiąć guziki bo uwiera więc w połowie czerwca pewnie zaden mój ciuch nie będzie dobry. Jak bylam w ciąży z córką 13 lat temu to mialam jedne spodnie ciążowe i jedną bluzkę - kosztowały majątek kupukecie sobie jakieś ciuchy? Ja kompletnie nie przejmuje się modą ale coś na tyłek wrzucić trzeba, gdzie szukać takich ubrań nie za miliony?
czekamnaskarb
Ja słyszałam, że u mnie można. Jestem ze ŚląskaHej, ja mam 27 lat. To moja pierwsza ciąża. Badania prenatalne 27.05. Chciałabym pójść z mężem ale powiedziano mi że nie może być ze mną osoba towarzysząca. Mam nadzieję, że choć raz mąż będzie mógł mi towarzyszyć. Czy wy możecie zabrać partnera?
Moja kuzynka kupowała w lumpeksach. Sama powiedziala, że dla mnie zostawi np. spodnie. Na wesele też idę za dobry miesiąc i myślę, że kupię jakąś zwiewną sukienkę. Zobaczę, póki co brzucha nie mam.Słuchajcie idę za miesiąc na ślub. Teraz już ciężko mi zapiąć guziki bo uwiera więc w połowie czerwca pewnie zaden mój ciuch nie będzie dobry. Jak bylam w ciąży z córką 13 lat temu to mialam jedne spodnie ciążowe i jedną bluzkę - kosztowały majątek kupukecie sobie jakieś ciuchy? Ja kompletnie nie przejmuje się modą ale coś na tyłek wrzucić trzeba, gdzie szukać takich ubrań nie za miliony?
reklama
czekamnaskarb
Ja mam już zaplanowane, ginekolog też radził się zapisać, a można wiedzieć dlaczego nie chcesz? Ja też nawet myślałam, że są obowiązkoweDziewczyny, wszystkie będziecie robić badania prenatalne? Ja 02.06 mam następna wizytę, to będzie 12 tydzień, ale prenatalnych nie planuje...
Podziel się: