Ewelina @
Fanka BB :)
Dziękuje
Tak bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje
Jestem po wizycie. Niestety tętna brak - choć na IP w zeszły pon babka opierała się że je widzi (w pierwszym szpitalu też to nie widzieli), 6+4 z USG, zarodek ma 6mm. Mam odstawić wszystkie leki i czekać...
ja tak samo.. czułam syna była córka, czułam córkę był syn, teraz nic nie czujeJa czułam ze pierwsze to syn - jest córka. 2gie że córka- jest syn . Teraz czuje, że córka - do 3ch razy sztuka .
O nie przykro mi, ja tez się dzisiaj dowiedziałam, ze serduszko przestało bić u mnie to 8+1 i nie wiem czy czekać czy na szpital kierować ? Czy Ty będziesz czekać ? Ja się tak szpitali bojeJestem po wizycie. Niestety tętna brak - choć na IP w zeszły pon babka opierała się że je widzi (w pierwszym szpitalu też to nie widzieli), 6+4 z USG, zarodek ma 6mm. Mam odstawić wszystkie leki i czekać...
Ja trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrowia i to, żebyś w końcu mogła lody zjeśćKochane bardzo Wam współczuję strat
Tak 12 tydzień wypada na listopada nie mylisz się. Ja mam dziś 11+6 termin na 23.11 ale czytam również grudniowy wątek [emoji2960]a 12tydzien nie wypada w listopadzie? [emoji5] ja mam dzisiaj równy 10tc i termin 6 grudzień, czyli wychodzi maksymalnie 10t6d moze byc grudniowy czy się mylę?
To chłopaka niech zmieniMatko zaraz mnie coś strzeli
.... jedna dziewczyna na forum jest w 15 tyg ciąży i chce ja usunąć bo jej chłopakowi nie podobają się jej rozstępy nosz *****
Hahahaha nie mogę że jej matka nie usunęła...było by mniej debili na świecie...To ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....