reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Hej.

Nie wiem skąd wy macie tyle czasu żeby tyle pisać 🙈🙈 przyznaje się że nadrabiam ale aby tak z grubsza 😬

Bardzo mi przykro z powodu strat 😥 przytulam was mocno dziewczyny, trzymajcie sie😘

reklama
Dziewczyny, ja już chyba po wszystkim... 8+2, wg OM 9+1 poszłam na USG i lekarz nie widział serduszka :( a tydzień temu tak ładnie biło :( czekam teraz na izbie przyjęć żeby to potwierdzić, ale to pewnie tylko formalność :( trzymam kciuki za Wasze dzieciątka, miło było Was czytać

Ja naprawdę już myślałam ze będziemy tutaj już trwać wszystkie 😭😢🥺💔

To ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....
[/QUOTE
Mam ochotę walnąć jej głową o ścianę. Co za kobieta :o aż mi brakuje słów, ludzie latami marzą o dziecku, co mnie obchodzą jakieś głupie rozstępy i atrakcyjność, kruszynka we mnie jest teraz całym światem. Po co decydowała się na dziecko z takim nastawieniem... Chyba, że to rzeczywiście jakaś wpadka 17latki.

O nie 😔😔😔 przykro mi, ja tez się dzisiaj dowiedziałam, ze serduszko przestało bić 😔 u mnie to 8+1 i nie wiem czy czekać czy na szpital kierować ? Czy Ty będziesz czekać ? Ja się tak szpitali boje 😔😔
Na razie mam odstawić leki i przyjść raz jeszcze za tydzień. W międzyczasie zrobić betę. Ostatnio miałam zabieg, teraz wolałabym naturalnie ale nie wiem czy nie "latwiej" w szpitalu.

Bardzo mi przykro :(

O nie :( a moze idz jeszcze na jedna wizyte? Jak w szpitalu widzieli to moze ta lekarka dzis cos nie dopatrzyla
Nie no powiekszal na maksa. Co ma być to będzie. Za tydzień kontrola i albo jakiś cud albo szpital. W piątek idę do swojej to u niej jeszcze zobaczymy jak to wyglada.

Dziewczyny, ja już chyba po wszystkim... 8+2, wg OM 9+1 poszłam na USG i lekarz nie widział serduszka :( a tydzień temu tak ładnie biło :( czekam teraz na izbie przyjęć żeby to potwierdzić, ale to pewnie tylko formalność :( trzymam kciuki za Wasze dzieciątka, miło było Was czytać
Rany, tak bardzo mi przykro :( dziewczyny tyle złych wiadomości dzisiaj :( trzymajcie się mocno! Dużo siły! Ja mam wizytę jutro i bardzo się boje czy serduszko będzie biło...

reklama
Do góry