reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już chyba po wszystkim... 8+2, wg OM 9+1 poszłam na USG i lekarz nie widział serduszka a tydzień temu tak ładnie biło czekam teraz na izbie przyjęć żeby to potwierdzić, ale to pewnie tylko formalność trzymam kciuki za Wasze dzieciątka, miło było Was czytać
Ja naprawdę już myślałam ze będziemy tutaj już trwać wszystkie
czekamnaskarb
To ta panienka tutaj ....
my tutaj boimy się o każdy dzień a ona ....
[/QUOTE
Mam ochotę walnąć jej głową o ścianę. Co za kobieta aż mi brakuje słów, ludzie latami marzą o dziecku, co mnie obchodzą jakieś głupie rozstępy i atrakcyjność, kruszynka we mnie jest teraz całym światem. Po co decydowała się na dziecko z takim nastawieniem... Chyba, że to rzeczywiście jakaś wpadka 17latki.
czekamnaskarb
TakDziewczyny 9 tydzień i 1 dzień to rozpoczęty 10 tydzień?
Na razie mam odstawić leki i przyjść raz jeszcze za tydzień. W międzyczasie zrobić betę. Ostatnio miałam zabieg, teraz wolałabym naturalnie ale nie wiem czy nie "latwiej" w szpitalu.O nie przykro mi, ja tez się dzisiaj dowiedziałam, ze serduszko przestało bić u mnie to 8+1 i nie wiem czy czekać czy na szpital kierować ? Czy Ty będziesz czekać ? Ja się tak szpitali boje
Nie no powiekszal na maksa. Co ma być to będzie. Za tydzień kontrola i albo jakiś cud albo szpital. W piątek idę do swojej to u niej jeszcze zobaczymy jak to wyglada.Bardzo mi przykro
O nie a moze idz jeszcze na jedna wizyte? Jak w szpitalu widzieli to moze ta lekarka dzis cos nie dopatrzyla
czekamnaskarb
Rany, tak bardzo mi przykro dziewczyny tyle złych wiadomości dzisiaj trzymajcie się mocno! Dużo siły! Ja mam wizytę jutro i bardzo się boje czy serduszko będzie biło...Dziewczyny, ja już chyba po wszystkim... 8+2, wg OM 9+1 poszłam na USG i lekarz nie widział serduszka a tydzień temu tak ładnie biło czekam teraz na izbie przyjęć żeby to potwierdzić, ale to pewnie tylko formalność trzymam kciuki za Wasze dzieciątka, miło było Was czytać
wierzewmarzenia5
brałam tabletki poronne w domu, z powodu pustego jaja, nie było tak zle i w domu przede wszystkimNa razie mam odstawić leki i przyjść raz jeszcze za tydzień. W międzyczasie zrobić betę. Ostatnio miałam zabieg, teraz wolałabym naturalnie ale nie wiem czy nie "latwiej" w szpitalu.
reklama
wierzewmarzenia5
I bardzo mi przykro z powodu waszych strat
Podziel się: