No oczywiście, zgodzę się, mądre to nie było. I dostawała zjebki ode mnie na każdym kroku. Bo ja tego nie rozumiem, nie mam nalogow i dla mnie trudno zrozumiec że coś ciężko 'rzucic' jesli sie to robilo przez x lat. Szczęście dla niej, że dzieci są zdrowe i wszystko jest w porzadku.No nikt odrazu nie wrzuca palących w ciąży do patologi ale mądre to to nie jest
Już raz pisałam, Ie powinno się patrzeć na ludzi przez pryzmat swoich problemów bo każdy ma swoje, nie oceniajmy tylko zrozummy skąd co się bierze, bo inaczej mamy takiego odwróconego psa pasterza, ja nie mogę to ty musisz, to jest złe. A dziewczyna Z tego screena ewidentnie ma poważne problemy ze zdrowiem psychicznym. Poza tym my tu wszystkie w ciąży jesteśmy to o co chodzi, my chce,y tych dzieci ale nie zmuszaj y innych do ich posiadania jeśli tego nie chcą, ciąża nie powinna być karą za sex, no żadna mi tu nie powie, ze uprawiała sex tylko w celach prokreacyjnych. Nie uwierzę w to.
No tak seks jest dla ludzi. Tylko edukacja o nim jest tak marna, że ta młodzież myśli że jak przejedzie sobie cytryną po stosunku to zabije plemniki (bo juz czytalam takie teksty).