Aleksandra!
Fanka BB :)
ja!Wow, ale nas tu dużo, czy któraś z Was będzie rodzić we Wrocławiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja!Wow, ale nas tu dużo, czy któraś z Was będzie rodzić we Wrocławiu?
No właśnie mi się wydaje, ze słabo to zmierzył. Bo 30.04 moja Pani doktor właśnie mierzyła od granicy do granicy a tutaj tak nie jest Ja też trzymam za Ciebie kciukiOj ja nie wiem czy jest dobrze czy źle zmierzony, moja ostatnio zrobiła pomiar bez powiększenia i ewidentne widać, ze nie jest od granicy do granicy, ta moja nie umiała powiększyć obrazu... Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek dobrze to zrobili na 100% i żeby wszystko było cacy ja tez w poniedziałek idę na dodatkowe usg, żeby mieć pewnosc, ze wszystko jest dobrze
A w którym szpitalu? Masz jakieś doświadczenia?
O masakra... no nic, w poniedzialek sprawdzisz i miejmy nadzieje, ze będzie dobrze,a ci ze szpitala to konowaly i masakra... gdzie jak gdzie ale w Polsce po tym wszystkim co zmalowali kobietom to lekarze powinni skakać i się wyginać byle by mieć pewnosc, ze ciąża się dobrze rozwija...W Polsce, szpital miejski w Olsztynie. Sama jestem w szoku, ze mi tak powiedzieli. Dzwoniłam na 112 i tam dwie osoby się konsultowały, kazali jechać do miejskiego a w miejskim zrobili focha, ze wogole mnie przyjęli.
a to piersi swoją droga, staniki już o rozmiar większe kupuje.. polecam z New Yorkera takie al’a sportowe z takim jakby X ze sznureczków na dekolcie - bardzie wygodneja z pępkiem nic nie mam ale za to piersi masakra jak kiedyś mieściły mi się w dłoni teraz zapomnij, w dodatku sutki i otoczka wyglądają jakby były mega opuchnięte. Nie sądziłam że tak szybko piersi będą się zmieniać.
Ja właśnie ostatnio miałam spokój a teraz mnie boli, może dlatego, ze się stresuje . 8 lat starań, pierwsza ciąża i nie wyobrażam sobie, żeby teraz los miał nas tak szybko rozdzielićBrzuch może boleć, bo rozciąga się macica, ja mam bóle codziennie
a gdzie dokładnie Was boli? Ja mam kłucia/bóle jedynie z lewej i z prawej strony jakby jajniki. A pod brzuchem mało kiedy, ale z drugiej strony się cieszę bo wtedy mniej się obawiam o dzidzie.Brzuch może boleć, bo rozciąga się macica, ja mam bóle codziennie
Oni skaczą ale tylko prywatnie... i to tez nie zawsze.O masakra... no nic, w poniedzialek sprawdzisz i miejmy nadzieje, ze będzie dobrze,a ci ze szpitala to konowaly i masakra... gdzie jak gdzie ale w Polsce po tym wszystkim co zmalowali kobietom to lekarze powinni skakać i się wyginać byle by mieć pewnosc, ze ciąża się dobrze rozwija...
Mnie kłuje po lewej stronie tak na wysokości żeber, a teraz jeszcze doszedł ból podbrzusza.a gdzie dokładnie Was boli? Ja mam kłucia/bóle jedynie z lewej i z prawej strony jakby jajniki. A pod brzuchem mało kiedy, ale z drugiej strony się cieszę bo wtedy mniej się obawiam o dzidzie.