reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

A ja trochę na inny temat - czy widzicie zmiany w swoich pępkach? (Teraz pewnie będziecie je oglądać :D) W sensie czytałam, ze to normalne, ze może bolec i się zmieniać, ale chyba nie sadzilam, ze tak szybko 🤣
Ja jestem po laparoskopi także mój nie zmienia kształtu:) nie chciała bym takiego wystającego guzika😂

reklama
Czy według Was to jest poprawnie zmierzony zarodek ?? Moja Pani doktor mierzy od początku do końca a tu mam wrażenie, ze jest źle zmierzony.

Załączniki

• F35F02E3-754C-4CB3-8AC3-81917D7A5B62.png
    F35F02E3-754C-4CB3-8AC3-81917D7A5B62.png
    342,2 KB · Wyświetleń: 109
Ja się bałam dotykać w pierwszej ciąży i masować :( poszłam na żywioł....

Najgorsza opcja są Mydlice :/
No właśnie odkąd otwarli nowa porodówkę podobno jest super bardzo sobie chwala. Ja się narazie trzymam mojej lekarki wiem jak wiele znaczy mieć pracującego lekarza w danym szpitalu. Mój pępek bez zmian narazie 🙂

w poniedzialek idziesz na badanie to tam powinni zrobić już dokładny pomiar, mieszkasz w Polsce, czy za granicą, ze w tym szpitalu takie podejście mieli?
W Polsce, szpital miejski w Olsztynie. Sama jestem w szoku, ze mi tak powiedzieli. Dzwoniłam na 112 i tam dwie osoby się konsultowały, kazali jechać do miejskiego a w miejskim zrobili focha, ze wogole mnie przyjęli.

Czy według Was to jest poprawnie zmierzony zarodek ?? Moja Pani doktor mierzy od początku do końca a tu mam wrażenie, ze jest źle zmierzony.
Oj ja nie wiem czy jest dobrze czy źle zmierzony, moja ostatnio zrobiła pomiar bez powiększenia i ewidentne widać, ze nie jest od granicy do granicy, ta moja nie umiała powiększyć obrazu... Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek dobrze to zrobili na 100% i żeby wszystko było cacy :) ja tez w poniedziałek idę na dodatkowe usg, żeby mieć pewnosc, ze wszystko jest dobrze

reklama
Do góry