reklama
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Ja dziwnie, nie mam na nic siły i źle mi z tym bo leżę a wokół tyle pracy ale robię to co mi dyktuje ciało i umysłJak się czujecie dzis dziewczyny?
Ewelina:)
[emoji106]2 lata temu. Czytałam mamę ginekolog. Mój lekarz tak stawia sprawę i ja się tego 3mam. Dla niego 92 to nie cukrzyca. Tak jak piszę, znam przypadki z większym cukrem do 95 i tez nie były kierowane do diabetologa. Normy normami, a lekarze różnie [emoji4]
kateee.4
A skierowanie na badanie miałaś wystawione przez lekarza prywatnego czy na nfz?Maz ma w pracy wykupione ubezpieczenie grupowe PZU i jestem dopisana, więc udało się zrobić badania za free.
Ewelina:)
Mam tak samo, wstałam o 9, coś tam ogarnęłam i już leżę[emoji19] a praca patrzy na mnie z każdego kąta w domu, z podwórka zresztą też[emoji53] zamiast jakoś fajnie spędzić czas z dzieckiem to on gra w PlayStation a ja leżę, wyrzuty sumienia mnie dobiją... Niech ta niemoc już minieJa dziwnie, nie mam na nic siły i źle mi z tym bo leżę a wokół tyle pracy ale robię to co mi dyktuje ciało i umysł [emoji6]
Weź paracetamol, nie ma się co męczyć [emoji6]nie za dobrze. Boli mnie głowa a tu tabletek nie można brać. Do tego mdłości bo kilku lepszych dniach zawsze przychodzi kryzys
U mnie z om wychodzi 18.12, z usg jeszcze nie wiem, pewnie dowiem się na wizycie 27.05, a rozpakują mnie pewnie wcześniej ze względu na cc. Samopoczucie kiepskie, ciekawe skąd ten termin poranne mdłości, bo moje są całodzienne, a wymioty wieczorne...do tego ten permanentny metaliczny posmak w ustach bleee
reklama
Dariuszka90
W ciąży to normalne. Czyli masz wszystko w porządku.Hejka dziewczyny.
Wlasnie przyszły mi wyniki badań. Kompletnie ich nie umiem zinterpretować, tym bardziej, że to po angielsku... wyszło mi lekko podwyższone białe krwinki i neutrofile. Reszta w normie i z moczu negatywne wiec chyba wszystko w porządku? Nie mam bladego pojęcia co oznaczają białe krwinki i neutrofile
Podziel się: