G
gość_AL19
Gość
Profilaktycznie brałam w pierwszej ciąży do 12tcDziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Profilaktycznie brałam w pierwszej ciąży do 12tcDziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
Tak mi gin zapisała 2razy dziennie profilaktycznieDziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
Ja w pierwszej ciąży nie brałam, nawet nie wiedzialam co to jest . Teraz silą rzeczy tez nie biore.Dziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
do 3 dni mozna wystawic wsteczZdarzyła wam się sytuacja, ze lekarz nie przedłużył wam zwolnienia tydzien temu przez przypadek i dowiedziałam się, bo dzwonili z pracy, ze nie maja dalej zwolnienia i napisałam do niej i dzwoniłam, póki co zero odzewu, pewnie ma dyzur.
Może wystawić zwolnienie tydzien wstecz?
No właśnie wczoraj czytałam akceptacje towarzystwa ginekologow na szczepienia. Też sie zastanawiam nad tym. Porozmawiam jeszcze z ginekologiem zobaczymy co on na to. Cieszę się, że podjęłaś swoją, przemyślana decyzję opartą na rozmowach z lekarzami. Życzę powodzeniaHej dziewczyny,
Po rozmowach z kilkoma lekarzami i wczorajszej wizycie u mojego ginekologa prowadzącego ciąże zdecydowałam sie na szczepienie. Dostalam zalecenie zeby nie była to Astra Zeneca. Podjęłam taka decyzję, ponieważ boje sie ciężkiego przebiegu covid w ciazy, a niestety o kilku takich przypadkach slyszalam, nawet w moim mieście.
Chcialam sie tym z Wami podzielić
Haha! Ale się zgrałyśmy, piątka!Ja również ostatnią @ 3.03
Mi wczoraj p. doktor przepisała ponieważ mój maluszek jest za mały jak na 8 tc bo wygląda na 6 tc. Więc przyjmuję teraz 2x dziennie.Dziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
To pierwsze czy robiłaś drugi raz żeby zbadać przyrost? Bo beta ładna, powinno już być dużo widać na USG ale wszyscy mówią że wynik się nie liczy tylko przyrost