PaulinaSol
Fanka BB :)
ja mam zakaz ale jak dla mnie to lekarz może go przedłużyć do 13 tygodnia. W ciągu dnia czuje się fatalnie a wieczorem padam z nóg.Też macie zakaz na seks na szczęście na 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam zakaz ale jak dla mnie to lekarz może go przedłużyć do 13 tygodnia. W ciągu dnia czuje się fatalnie a wieczorem padam z nóg.Też macie zakaz na seks na szczęście na 2 tygodnie
No tak mi się właśnie wydaje że ten sprzęt nie za dobry był i tego będę się trzymać.w dniu w ktorym byl tylko pecherzyk mialam bete 15220 więc spokojnie. Mówię Ci może być kwestia sprzetu.
moja wizyta byla bardzo podobna do Twojej. Calosc z rozbieraniem i ubieraniem trwala może 7 min. Tylko usg i zalecenie powtórzenia za tydzień. Żadnego wywiadu, zaleceń itp.No tak mi się właśnie wydaje że ten sprzęt nie za dobry był i tego będę się trzymać.
mi ta beta wygląda ok. Ja bym chyba poszukała dla spokoju jakiegoś fajnego lekarza który nie bada na czas. Ja skorzystałam ze znanylekarz i po opiniach szukałam. Zapłaciłam sporo ale wszystko zostało mi wyjaśnione i czulam, że kogoś obchodzi nasz los.A sobota to swieto to nie zrobię bety
Właśnie też jestem ciekawa skąd te krwiaki, w poprzedniej ciąży gdy zaczęłam lekko krwawić na usg niby wszystko było w porządku a za 4 dni już miałam wielki krwiak i poroniłam...U mnie też krwiaczek
Wogole dużo z nas ma te krwiaki.... ciekawe od czego to się dzieje
No właśnie dlatego na środę umówiłam się do lepszego speca . Ale jestem troszkę już spokojniejsza.mi ta beta wygląda ok. Ja bym chyba poszukała dla spokoju jakiegoś fajnego lekarza który nie bada na czas. Ja skorzystałam ze znanylekarz i po opiniach szukałam. Zapłaciłam sporo ale wszystko zostało mi wyjaśnione i czulam, że kogoś obchodzi nasz los.
O dokładnie tak PAPPAChodzi o test PAPPA? Rzeczywiście nie ma konieczności go robić. Dużo osób twierdzi że to tylko statystyka ja w poprzedniej ciąży robiłam bo na USG wyszło coś nie tak z kością nosową ale na szczęście wszystko jest ok moja siostra robiła tylko USG prenatalne
Nie biorę duphastonu profilaktycznie, a wizyty co 3-4 tygodnie
Też dwa tygodnie ale teraz moje libido spadłoTeż macie zakaz na seks na szczęście na 2 tygodnie