O widzę że już napisałaś że będziesz powtarzać. A robiłaś już w ogóle wcześniej? No tydzień? Czy pierwszy raz?Chyba beta jest Oki. Powtórzę w sobotę. Co myślicie?
reklama
Tak wiem. . poprzednie które robiłam było 14 kwietnia i.bylo 1300 chyba. Ale to by teraz pasowało na ten 6 tydzieńTo pierwsze czy robiłaś drugi raz żeby zbadać przyrost? Bo beta ładna, powinno już być dużo widać na USG ale wszyscy mówią że wynik się nie liczy tylko przyrost
Aksamitka28
Fanka BB :)
Super Ja jak byłam 14 kwietnia na 1 wizycie też miałam krwiaczka a wczoraj go juz prawie nie bylo widac.My już po wizycie jest zarodek jest też mały krwiaczek, także odpoczywamy
G
gość_AL19
Gość
U mnie też krwiaczekMy już po wizycie jest zarodek jest też mały krwiaczek, także odpoczywamy
Wogole dużo z nas ma te krwiaki.... ciekawe od czego to się dzieje
Kkkkkkkkkk
Zaciekawiona BB
My też już po pierwszej wizycie jest zarodek i serduszko już bije doktor powiedziała że wczesna ciąża dał skierowanie na wszystkie badania z krwi i na prenatalne załapaliśmy się z jakiegoś programu za darmo następna wizyta 10.05 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
moniskaaa
Chodzi o test PAPPA? Rzeczywiście nie ma konieczności go robić. Dużo osób twierdzi że to tylko statystyka ja w poprzedniej ciąży robiłam bo na USG wyszło coś nie tak z kością nosową ale na szczęście wszystko jest ok moja siostra robiła tylko USG prenatalneDzwoniłam o prenatalne i usłyszałam od Pani na recepcji "USG jak najbardziej ale badanie krwi nie wszyscy muszą wykonywać"
Czy ktoś robił takie badanie prenatalne hm nie kompletne? Zdziwiło mnie to trochę
Dziewczyny a bierzecie duphaston profilaktycznie?
Nie biorę duphastonu profilaktycznie, a wizyty co 3-4 tygodnieI jak często macie wizyty w pierwszym trymestrze?
PaulinaSol
w dniu w ktorym byl tylko pecherzyk mialam bete 15220 więc spokojnie. Mówię Ci może być kwestia sprzetu.Tak wiem. . poprzednie które robiłam było 14 kwietnia i.bylo 1300 chyba. Ale to by teraz pasowało na ten 6 tydzień
Aksamitka28
Też macie zakaz na seks na szczęście na 2 tygodnieU mnie też krwiaczek
Wogole dużo z nas ma te krwiaki.... ciekawe od czego to się dzieje
reklama
PaulinaSol
ja biorę 3x1 przez trudną historięChodzi o test PAPPA? Rzeczywiście nie ma konieczności go robić. Dużo osób twierdzi że to tylko statystyka ja w poprzedniej ciąży robiłam bo na USG wyszło coś nie tak z kością nosową ale na szczęście wszystko jest ok moja siostra robiła tylko USG prenatalne
Nie biorę duphastonu profilaktycznie, a wizyty co 3-4 tygodnie
Podziel się: