Życzę żeby wszystko było ok ja dzisiaj czekam kolejny wynik beta hcg.Ja poroniłam w lipcu 2020 roku, w 12 tygodniu ciąży. Teraz będąc w ciąży też się boję że to się powtórzy, ale z drugiej strony pierwszą ciążę miałam super więc tak sobie myślę że skoro pierwsza ciąża super, druga poronienie to teraz też czas na sukces
reklama
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Witaj ja brałam norprolac. Od razu jak zobaczyłam dwie kreski odstawiłam . Tak zrobiłam z pierwsza ciąża donoszona. Druga poroniłam i wtedy nie wiem czemu brałam po pol. Lekarz mówił że prolaktyny w ciąży się nie zbija bo ona ma naturalnie rosnąć bo podtrzymuje ciążęHej Dziewczyny, wyszedł mi dzisiaj pozytywny test ciazowy, więc witam sie z Wami
Przy okazji mam szybkie pytanie - czy która z Was brała dostinex podczas starań? Kiedy lekarz zalecał Wam go odstawić? Odrazu jak wyjdzie pozytywny test?
moniskaaa
Nie, nie musi być dokładnie 48hDziewczyny, czy betę trzeba powtórzyć rowno po 48 h? Czy przerwa może być dluzsza?
czekamnaskarb
Dziewczyny, dzisiaj wielki dzień! Pierwsza wizyta o 11.10 ale się zaczynam stresować, wcześniej to sama radość a teraz doszedł stres
czekamnaskarb
Ja brałam bromergon, też na obniżenie prolaktyny. Lekarz mówił, że jak zobaczę dwie kreski to mam odstawić i tak zrobiłamHej Dziewczyny, wyszedł mi dzisiaj pozytywny test ciazowy, więc witam sie z Wami
Przy okazji mam szybkie pytanie - czy która z Was brała dostinex podczas starań? Kiedy lekarz zalecał Wam go odstawić? Odrazu jak wyjdzie pozytywny test?
Wiesz co, czuje cały czas mokro..a wydzieliny nie mam dużo. Plamienie to na wkładce trochę i jak się podetre. W środę było sporo różowej wydzieliny..wczoraj prawie wcale a dziś rano krew na papierze a teraz znowu nicMam nadzieję że to infekcja. Czy i Ciebie też była to bardziej woda niż śluz?
Stresuje się bo jadę dziś ponad 500km do rodziny na weekendWiesz co, czuje cały czas mokro..a wydzieliny nie mam dużo. Plamienie to na wkładce trochę i jak się podetre. W środę było sporo różowej wydzieliny..wczoraj prawie wcale a dziś rano krew na papierze a teraz znowu nic
G
gość_AL19
Gość
Ja dziś po wizycie 7+4 Widziałam piękne
Cudowne uczucie
Niestety mam krwiaczka ale daleko od malucha lekarz będzie obserwował...
Cudowne uczucie
Niestety mam krwiaczka ale daleko od malucha lekarz będzie obserwował...
kateee.4
Hej! Mam pytanie dotyczące zwolnienia z pracy. Czy jeśli lekarz wystawił mi zwolnienie z oznaczeniem B czyli ciąża to czy dodatkowo muszę dostarczyć do pracodawcy zaświadczenie o ciąży żeby wszystko się zgadzało? Umowę mam na stałe, to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to powinno się odbywać. Póki co dostałam zwolnienie na dwa tyg i dostałam już info o wypłaceniu chorobowego za ten czas ale jest to pomniejszona kwota i się zastanawiam...? Napisałam do księgowej ale czekam na odpowiedź.
reklama
G
gość_AL19
Gość
Nie trzeba nic zgłaszaćHej! Mam pytanie dotyczące zwolnienia z pracy. Czy jeśli lekarz wystawił mi zwolnienie z oznaczeniem B czyli ciąża to czy dodatkowo muszę dostarczyć do pracodawcy zaświadczenie o ciąży żeby wszystko się zgadzało? Umowę mam na stałe, to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to powinno się odbywać. Póki co dostałam zwolnienie na dwa tyg i dostałam już info o wypłaceniu chorobowego za ten czas ale jest to pomniejszona kwota i się zastanawiam...? Napisałam do księgowej ale czekam na odpowiedź.
Pomniejszona? l4ciazowe jest płatne 100%
Podziel się: