Es.jot
Fanka BB :)
Ja już widziałam tydzień temu serduszko dziś jest u mnie 7+0Jeszcze tydzień czekania na
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już widziałam tydzień temu serduszko dziś jest u mnie 7+0Jeszcze tydzień czekania na
no to rowniez moja 3 .... ehhh a jak szczotkujesz na sucho???Mi się strasznie nie chce, wieczorem padam na twarz, ale z drugiej strony uwielbiam ten efekt gładkiej skóry i do tego motywuje mnie to, że skóra regularnie szczotkowania w ciąży, dużo lepiej wygląda po porodzie i szybciej dochodzi do siebie. A nie oszukujmy się, to już moja trzecia ciąża i wiek też już nie ten, więc jeśli zostawię sprawy same sobie, to strach się bać, co bedzie
Z kalendarzyka wynika ze 30.05 mialam owu. Poczekam na jutrzejsza bete, bo jutro rano wynik i jak wyjdzie niska to może przełożę. Ide prywatnie i nie chce nic nie zobaczyc ani usłyszećWiesz kiedy miałaś owulację? Ja idę 30.04, owu miałam 5.04 Więc od 6.04 liczę zaplodnienie. Wg kalendarza będzie 5+2, wg moich obliczeń będzie 5+4. Muszę iść po leki, na serduszko nie liczę.
Jasne, mam nadzieje ze usłyszę dobra wiadomość. Tobie również tego zycze i odezwij sie po wizycieDaj znać ja badań żadnych nie robiłam a wizyta o 11.30
Dawaj znaka!!!Daj znać ja badań żadnych nie robiłam a wizyta o 11.30
u mnie tez ciezko, jak mam zjeść cos z rana, to stoję przy lodowce i odrzuca mnie od wszystkiego, po wodzie mi się aż cofa, pomaga mi woda z cytryna, ale tak duuzo jej i chyba magnez z b6 z tego co odkryłamJejku dziewczyny dzisiaj takie mdłości że szok mam wrażenie że chce wymiotować , pędzę do łazienki a tu nic samo szarpanie . Cieszyłam się że nie mam tak źle a tu jednak ..no i czekam do tej 17:30 na wizytę . Mam nadzieję że się nie zawiodę