Hej kobietki jestem na początku poczatkow, aplikacja pokazuje że dzień wyklucia to 28.12 jak narazie czuje się "nie sobą" dokucza mi strasznie brzuch tzn czuje go i jak tam wszystyko pracuje najlepiej mi w pozycji leżącej i opanowalam nową zdolność zasypiania w pracy przed komputerem
reklama
Witam, mi też aplikacja pokazuje na 28.12, spokojnej i nudnej ciąży [emoji4]Hej kobietki [emoji4] jestem na początku poczatkow, aplikacja pokazuje że dzień wyklucia to 28.12 [emoji64][emoji214] jak narazie czuje się "nie sobą" dokucza mi strasznie brzuch tzn czuje go i jak tam wszystyko pracuje najlepiej mi w pozycji leżącej [emoji43]i opanowalam nową zdolność zasypiania w pracy przed komputerem [emoji85]
kateee.4
Fanka BB :)
Jestem po wczorajszej wizycie,byłam z mężem, widzieliśmy migające serduszko od razu zauważyłam tą kropeczkę wspaniały widok i wielka ulga jednocześnie. Z usg wychodzi tak samo jak z apki 6+4, termin na 10 grudnia kolejna wizyta za dwa tygodnie a ja już na zwolnieniu Gratuluję wszystkim po wizytach i trzymam kciuki za kolejne!
moniskaaa
To ja jestem najlepsza, bo wizyta tego samego dnia ale dopiero na 20O
Ja na 16 dopiero
Ewelina:)
Trzymamy kciuki, daj znać po wizycie[emoji110][emoji256]Dzisiaj mój wielki dzień [emoji846] 17:30 mam wizytę . Już w pracy ale czuję że to będzie ciężki dzień bo od rana męczą mnie mdłości [emoji3064]
Ja miałam takie plamienie, jednodniowe w poniedziałek tydzień temu, pojechałam do lekarza, serduszko bije... Lekarz mówił że to może od współżycia... Za tydzień mam kolejna wizytę, dostałam luteine dopochwowo...Dziewczyny, czy któraś z Was miała brązowe plamienia (takie brązowe niteczki)? W środę byłam u lekarza i był pęcherzyk i ciałko żółte. Następna za półtora tygodnia wizyta, jutro jadę dowiedzieć się czy wszystko ok. Wg lekarza to 5-6 tydzień
G
gość_AL19
Gość
Ja to bym zjadła taki obiadek w restauracji ahh z dwóch dań ( pewnie nie zmieszczę ale kto zabroni tyle zamówić)A ja jutro mam nielegalne paznokcie . Wiecie co dość mam już tego cowida tak mi się marzy pójść gdzieś na kawę do restauracji
G
gość_AL19
Gość
Tak wcześnie w pracyDzisiaj mój wielki dzień 17:30 mam wizytę . Już w pracy ale czuję że to będzie ciężki dzień bo od rana męczą mnie mdłości
reklama
Ja już prawie nie czuje objawów bolą tylko sutki kiedy je ucisne jestem coraz bardziej załamana dlaczego nie dała mi tego leku jak wysłałam smsem wyniki którejś osłabły objawy a mimo wszystko było ok? Dziś mi się śniły same operacje i chore dzieci
Podziel się: