Hej dziewczyny ja dziś jadę na zakupy i chyba będę się różnic nieco od tych "standardowych". A Wy, zmieniacie jakoś nawyki żywieniowe w ciąży? Ja nie będę brać witamin, ale planuję pić zakwas z buraków, robić codziennie soki ze świeżych owoców i zrobić mussli z różnych płatków, ekspandowanej kaszy jaglanej, suszonego kiwi i białej czekolady, kiedyś robiłam i wyszło pyszne piekę też swój chleb i bułki i staram się robić swoje szynki/pasztety i inne "smarowidla" do chleba no i mam w planie znowu wrócić do szczotkowania ciała na sucho, patent od dziewczyny z forum z mojej poprzedniej ciąży, która ma sieć klinik medycyny estetycznej i sama jest mamą 4 dzieci,a wygląda tak, jak ja nie wygladalam nigdy
reklama
KasikP
Fanka BB :)
Dzień dobry u mnie w końcu swieci słońce Za wszystkie wizyty miłego dnia dziewczęta
KasikP
Ja tez chodzę na nielegalne paznokcie i będę szła do nielegalnego fryzjera bo nas na Śląsku to prędko nie otworzą do restauracji to bym poszła nawet jutro gdyby otworzyli szkoda ze nie kozę być normalnie jak kiedyś...
wierzewmarzenia5
u mnie tak samo 6+3Ja już też po wizycie. Ciąża wg usg 6+3, według ostatniej miesiączki chyba tak samo. Podobno bardzo ładny dzidziuś, ładna szyjka, zadnych krwiakow, serduszko szybko i pięknie biło. Może jednak tym razem się uda?
wierzewmarzenia5
u mnie to samo z objawami, raz są bardzo uciążliwe, raz ich nie ma prawie, chociaż mam wrażenie, ze mdłości coraz gorsze ranoU mnie podobnie, raz mdłości tylko rano, raz cały dzień, piersi też raz bolą bardzo, innym razem praktycznie wcale ich nie czuję
co polecasz do czytania, żeby zgłębić lepiej temat szczotkowania?Hej dziewczyny ja dziś jadę na zakupy i chyba będę się różnic nieco od tych "standardowych". A Wy, zmieniacie jakoś nawyki żywieniowe w ciąży? Ja nie będę brać witamin, ale planuję pić zakwas z buraków, robić codziennie soki ze świeżych owoców i zrobić mussli z różnych płatków, ekspandowanej kaszy jaglanej, suszonego kiwi i białej czekolady, kiedyś robiłam i wyszło pyszne piekę też swój chleb i bułki i staram się robić swoje szynki/pasztety i inne "smarowidla" do chleba no i mam w planie znowu wrócić do szczotkowania ciała na sucho, patent od dziewczyny z forum z mojej poprzedniej ciąży, która ma sieć klinik medycyny estetycznej i sama jest mamą 4 dzieci,a wygląda tak, jak ja nie wygladalam nigdy
Mnie mniej bolą piersi ale beta nadal rośnie. No i troche mdłości doszły, ale zdecydowanie mniej boli mnie brzuch. Wcześniej tak ciągnął a teraz spokójJa już prawie nie czuje objawów bolą tylko sutki kiedy je ucisne jestem coraz bardziej załamana dlaczego nie dała mi tego leku jak wysłałam smsem wyniki którejś osłabły objawy a mimo wszystko było ok? Dziś mi się śniły same operacje i chore dzieci
W sumie nie mam nic konkretnego do polecenia. Ja zamówiłam szczotkę z lullalove, a ta dziewczyna nam nagrała filmik instruktażowy jak jej używać i tyle raczej nie mogę go puścić w świat, ale wiem, że są różne filmy na YouTubeco polecasz do czytania, żeby zgłębić lepiej temat szczotkowania?
wierzewmarzenia5
u mnie objawy raz są, raz nie ma i serduszko biło 186Ja już prawie nie czuje objawów bolą tylko sutki kiedy je ucisne jestem coraz bardziej załamana dlaczego nie dała mi tego leku jak wysłałam smsem wyniki którejś osłabły objawy a mimo wszystko było ok? Dziś mi się śniły same operacje i chore dzieci
reklama
Es.jot
Dziewczyny ja mam 27!!!Też.mam.28 !!!! O której masz ją na 14.00 zwariuje to jeszcze tyle czasu.
Podziel się: