Dziewczyny, czy któraś z Was miała brązowe plamienia (takie brązowe niteczki)? W środę byłam u lekarza i był pęcherzyk i ciałko żółte. Następna za półtora tygodnia wizyta, jutro jadę dowiedzieć się czy wszystko ok. Wg lekarza to 5-6 tydzień
reklama
Ja mam wizytę dopiero 28.04 . Zwariuje chyba do tego czasu . Cały czas myślę czy będzie wszystko.na swoim miejscu i co z tym krwiakiem bo był dość blisko pęcherzyka. Aha to czekanie . A tak z innej beczki to powiedziałam dziś 2 godziny na tarasie i się opalilam
Ja myśle czy na solarium nie iść na 5 min ?czy przegięcie ?co myślicieJa mam wizytę dopiero 28.04 . Zwariuje chyba do tego czasu . Cały czas myślę czy będzie wszystko.na swoim miejscu i co z tym krwiakiem bo był dość blisko pęcherzyka. Aha to czekanie . A tak z innej beczki to powiedziałam dziś 2 godziny na tarasie i się opalilam
Niby niektórzy mówią że można Ale.ja osobiście nie jestem do tego przekonana. Chyba bym.sie.nie.odwazylaJa myśle czy na solarium nie iść na 5 min ?czy przegięcie ?co myślicie
G
gość_AL19
Gość
DobrzeNapisz mi jak po wizycie i co było widoczne ja mam 25
DziękujeDobrze
Czytałam ze można na kilka minut raz w tyg max jeśli ciąża bezplamienia i nie jest zagrożonaNiby niektórzy mówią że można Ale.ja osobiście nie jestem do tego przekonana. Chyba bym.sie.nie.odwazyla
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
będzie widać spokojnie!To usg sprzed 2 tyg myślicie ze będzie widać w niedziele coś więcej ? nie wiem czy nie poczekać może jeszcze chwile
czekamnaskarb
Różne są opinie, ja bym odpuściłaJa myśle czy na solarium nie iść na 5 min ?czy przegięcie ?co myślicie
reklama
Aksamitka28
Zrobiłam dzisiaj betę 780
Podziel się: