Ja wolę dmuchać na zimne. W ciąży bym nie poszłaJa myśle czy na solarium nie iść na 5 min ?czy przegięcie ?co myślicie
reklama
Te normy sa orientacyjne także spokojnie ładna beta i tyle !Nie, na pewno nie, wg kalendarza 5tc ale dzisiaj na usg lekarz pomierzył pęcherzyk i jestem w 4tc i 6dni.
Ooo super!Jak miałam ponad 6 tys betę to był pęcherzyk żółtkowy.
Ewelina:)
Fanka BB :)
Raczej bym nie poszła, my w PL póki co i tak nie mamy takiego dylematu bo nam wszystko pozamykali [emoji6]Ja myśle czy na solarium nie iść na 5 min ?czy przegięcie ?co myślicie
Aksamitka28
Bliźniaki ? Bardzo wysoka beta jestem ciekawa co wyjdzie w USG. Trzymam kciuki, żeby było dobrzeMam już wynik dzisiejszej bety. 8685, nie jest za wysoka jak na 4+6? Będę się stresować do kolejnego usg w poniedziałek, że jednak będę miała wewnątrzmaciczną i pozamaciczną jednoczenie.
malwinka_s
Dzisiaj mój wielki dzień 17:30 mam wizytę . Już w pracy ale czuję że to będzie ciężki dzień bo od rana męczą mnie mdłości
MaDzIAaaaaa
Jak miałam ponad 6 tys betę to był pęcherzyk żółtkowy.
Też.mam.28 !!!! O której masz ją na 14.00 zwariuje to jeszcze tyle czasu.Ja mam wizytę dopiero 28.04 . Zwariuje chyba do tego czasu . Cały czas myślę czy będzie wszystko.na swoim miejscu i co z tym krwiakiem bo był dość blisko pęcherzyka. Aha to czekanie . A tak z innej beczki to powiedziałam dziś 2 godziny na tarasie i się opalilam
reklama
O
Ja na 16 dopieroTeż.mam.28 !!!! O której masz ją na 14.00 zwariuje to jeszcze tyle czasu.
Podziel się: