reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
no i fajnie ja tez już chciałam mieć to z głowy i się nie martwićTeż się umówiłam na 28 mają ceny prawie identyczne tylko pappa 160 zł... Obawiałam się że za wcześnie dzwonię ale bardzo zależało mi na konkretnym lekarzu ☺
Jak się czujecie dzisiaj mam nadzieje ze trochę lepiej u Ciebieno i fajnie ja tez już chciałam mieć to z głowy i się nie martwić
U mnie w uk tez piękne słońce i 16 stopni ,ogród mam ale kawa od tyg nie idziea szkoda bo kocham rano wypić kubek pysznej kawyDziewczyny z wizytami dziś - zazdroszcze moja dopiero za półtora tygodnia, ale specjalnie się tak umówiłam, żeby była większa szansa, że coś już będzie widać. Dziś poszłam powtórzyć betę, więc modlę się, żeby było ok i bez rozczarowań... biochemiczna z zeszłego miesiąca ciągle mi siedzi z tyłu głowy.
W Warszawie jest dziś piękna pogoda, najlepiej by było wyjść z kawką na ganek i pooddychać świeżym wiosennym powietrzem - ale nie mam niestety ganku, no i pracować trzeba
Ewelina @
Jak się czujecie dzisiaj mam nadzieje ze trochę lepiej u Ciebie
Hmm trochę lepiej ...
mąż dziś mi napisał ze wieczorem chce po gadać o powodzie tego wszystkiego
Zobaczymy
G
guest-1666585370
Gość
Hej dziewczyny
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły?
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły?
Podobno mało się sprawdza u moich dwóch koleżankę wychodziło ze chłopak a obie maja dziewczynkiHej dziewczyny
Marysia94
Mam dokładnie takie same odczucia... jutro wizyta, a ja dzisiaj już się boję że znowu usłyszę złe informacje i ponownie ta sama historia i przejścia.Ja się tak stresuje tą wizytą że szok . Czekałam na nią ale jak już jutro jest tak blisko to nie wiem czy chce [emoji846]w sensie że boje się że usłyszę coś złego . Z jednej strony chce mieć już za sobą a z drugiej strach ..
reklama
Podziel się: