reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja mam w niedziele szybkie usg ale mam wejść już z partnerem mam nadzieje ze serduszko będzie już biło u mnie według okresu 7+2
Ale ginekolog mówi ze ciąża jest młodsza wiec 6+2

Dziewczyny z wizytami dziś - zazdroszcze:) moja dopiero za półtora tygodnia, ale specjalnie się tak umówiłam, żeby była większa szansa, że coś już będzie widać. Dziś poszłam powtórzyć betę, więc modlę się, żeby było ok i bez rozczarowań... biochemiczna z zeszłego miesiąca ciągle mi siedzi z tyłu głowy.

W Warszawie jest dziś piękna pogoda, najlepiej by było wyjść z kawką na ganek i pooddychać świeżym wiosennym powietrzem - ale nie mam niestety ganku, no i pracować trzeba :D
U mnie w uk tez piękne słońce i 16 stopni ,ogród mam ale kawa od tyg nie idzie😬😬a szkoda bo kocham rano wypić kubek pysznej kawy

Hej dziewczyny ;)
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły? ;)

Hej dziewczyny ;)
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły? ;)
Podobno mało się sprawdza u moich dwóch koleżankę wychodziło ze chłopak a obie maja dziewczynki

Ja się tak stresuje tą wizytą że szok . Czekałam na nią ale jak już jutro jest tak blisko to nie wiem czy chce [emoji846]w sensie że boje się że usłyszę coś złego . Z jednej strony chce mieć już za sobą a z drugiej strach ..
Mam dokładnie takie same odczucia... jutro wizyta, a ja dzisiaj już się boję że znowu usłyszę złe informacje i ponownie ta sama historia i przejścia.

reklama
Do góry