Nie wiem czy to się sprawdza no Ale u mnie tak byloHej dziewczyny
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły?
reklama
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Ja mam identycznie nie miałam objawów ale... Urodziłam chłopaka a teraz również odwrotnie mdłości senność ...Ja w poprzedniej ciąży praktycznie nie miałam objawów oprócz bólu piersi i mam córeczkę ☺ a teraz to mdłości i wymioty straszne...
Ja tak samo mialam i teraz tez tak mamJa mam identycznie nie miałam objawów ale... Urodziłam chłopaka a teraz również odwrotnie mdłości senność ...
Ja w pracy na 9 do 17. Dzieci dużo przyszło, także jest co robić.
Wizyte mam jutro, ale w sumie nie wiem czy zrobi mi usg.
U mnie życie decyduje... Miałam zupelnie inne plany... W grudniu straciłam pierwsza ciąże, dlatego o drugiej nie chciałam nawet mówić w pracy, przynajmniej nie do końca pierwszego trymestru. Jednak w zeszłym tygodniu zwymiotowałam w pracy 3 razy w ciągu godziny i juz nie dało się tego ukryć... Chciałam normalnie pracować jeszcze kilka miesięcy, ale nie dam rady. Mam coraz większe mdlosci, już praktycznie nic nie jem... Chyba od przyszłego tygodnia będzie L4 (w tym tygodniu mam urlop). Najgorsze jest to, że z Internetu dowiedziałam się, że już szukają kogoś na moje miejsce. Jeśli mi się nie uda i tym razem to już nie mam do czego wracać... Najgorsze jest to, że nikt ze mną nawet o tym nie porozmawiał... Mój mąż mówi, że w tej sytuacji to L4 jest najlepszym wyjściem. Dzisiaj mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
ja przy drugim synu mialam mega mdlosci do konca 1 trymestru, fatalne sampoczucie, cera okropna i synek! Przy pierwszym wszystko na odwrot takze nie bardzo wierze w te objawy wskazujace na plec...Hej dziewczyny
U mnie dziś według aplikacji 6+1, dzisiaj kompletnie na nic nie mam siły.. wstałam o 8 rano a o 9 kolejna drzemka bo nie dałam rady. Oprócz okropnego bólu piersi i senności zero objawow.
Jestem ciekawa bo wiele osób tak pisze, że bez mdłości, mało objawów to chłopak... czy u kogoś to się sprawdziło czy nie ma na to reguły?
Kochana trzymam kciuki!. Praca to tylko praca, najwazniejsze jest cudo, ktore sie w Tobie rozwija Bedzie wszystko dobrze!U mnie życie decyduje... Miałam zupelnie inne plany... W grudniu straciłam pierwsza ciąże, dlatego o drugiej nie chciałam nawet mówić w pracy, przynajmniej nie do końca pierwszego trymestru. Jednak w zeszłym tygodniu zwymiotowałam w pracy 3 razy w ciągu godziny i juz nie dało się tego ukryć... Chciałam normalnie pracować jeszcze kilka miesięcy, ale nie dam rady. Mam coraz większe mdlosci, już praktycznie nic nie jem... Chyba od przyszłego tygodnia będzie L4 (w tym tygodniu mam urlop). Najgorsze jest to, że z Internetu dowiedziałam się, że już szukają kogoś na moje miejsce. Jeśli mi się nie uda i tym razem to już nie mam do czego wracać... Najgorsze jest to, że nikt ze mną nawet o tym nie porozmawiał... Mój mąż mówi, że w tej sytuacji to L4 jest najlepszym wyjściem. Dzisiaj mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
KasikP
@Ewelina @ to super wiadomość ze mąż chce porozmawiać życzę powodzenia z całego serduch
Ja za prentalne i papa 6 lat temu płaciłam 330 zł
Co do l4 to planuje ale narazie czuje się dobrze wiec jeszcze nie wiem kiedy w pracy nie wiedza wiec niech tak narazie zostanie.
Co do objawów w ciąży z córka miałam mdłości okropne ale bez wymiotów do 13 tc i śmierdziało mi wszystko okropnie w sumie wchodziło mi długo tylko kakao i bułka z żółtym serem po 13 tc jadłam już wszystko i ciągło mnie bardzo do słodkiego - nie wiem czy to reguła my już w 13 tc poznaliśmy wstępnie płeć liczę ze i tym razem się uda tez tak wcześnie
Ja za prentalne i papa 6 lat temu płaciłam 330 zł
Co do l4 to planuje ale narazie czuje się dobrze wiec jeszcze nie wiem kiedy w pracy nie wiedza wiec niech tak narazie zostanie.
Co do objawów w ciąży z córka miałam mdłości okropne ale bez wymiotów do 13 tc i śmierdziało mi wszystko okropnie w sumie wchodziło mi długo tylko kakao i bułka z żółtym serem po 13 tc jadłam już wszystko i ciągło mnie bardzo do słodkiego - nie wiem czy to reguła my już w 13 tc poznaliśmy wstępnie płeć liczę ze i tym razem się uda tez tak wcześnie
Aleksandra!
U mnie w pracy tez nie wiedza jeszcze, powiem w takim bezpiecznym momencie, na razie za wczesnie na L4, u mnie i tak praca z domu cały czas, wiec tyle dobrego Jednak nie umiem sobie poradzić z brakiem energii... Zasypiam przed komputerem tez tak macie? A kawy nie można
reklama
M
Ma_k
Gość
Wróciłam od lekarza, do końca normalnie nie jest. Wg pomiaru 4+6, pęcherzyk jest w macicy, na razie bez zarodka i ciałka żółtego. Za to mam dwie wielkie torbiele, jedna ma wyrzuty krwi, a druga może być pozamaciczną co muszę kontrolować. W razie plamień i silniejszego bólu jajnika mam jechać do szpitala, za tydzień kolejna kontrola, jeśli cysty będą się powiększały położy mnie do szpitala.
Załączniki
Podziel się: