Też się właśnie zastanawiam czy nie zrobić bety . Czy to ma sens . Bo przecież zwariować można czekając na kolejną wizyteMyślicie, ze jest sens robić betę w ogole byłam u gin i było ciałko żółte i zarodek bez serduszka 1,5-2mm max, wiec za mały jeszcze. Muszę czekać jeszcze tydzien i świruje ze stresu, czy jest ok. Jak sobie organizujecie czas, żeby nie stresować się aż tak w oczekiwaniu? I czy jest sens badać betę jeszcze? Ostatnia w pt tydzien temu ponad 5tys, potem nie wiem.
reklama
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
pocieszające, ze nie tylko ja się tak zachowuje ale bardzo się boje, tym bardziej, ze jestem na acard i heparynie i dobrze byłoby odstawić, gdyby cos było nie tak, bo krew rozrzedzona mocnoTeż się właśnie zastanawiam czy nie zrobić bety . Czy to ma sens . Bo przecież zwariować można czekając na kolejną wizyte
MaDzIAaaaaa
Ja mam ta sama sytuację i pewnie większość z nas, że musimy być cierpliwe i czekac. Zrobiłam 2 x betę i starczy. W ciągu dnia staram się zająć myśli innymi rzeczami, jestem w pracy myślę o pracy oczywiście co jakiś czas wracam myślami że jestem w ciąży wtedy myślę o niej miło i odpedzam te myśli że się boję. Ale robię wszystko żeby było dobrze odrzuciłam słodycze robię sobie koktajle jem witaminki czasem poćwicze. I zajmuje się synkiem bawimy się, dziś będziemy piec babeczki. Ale jest mi trudno chciałabym już pochwalić się rodzicom pogadać z mama która zawsze mnie wspiera ale narazie postanowiłam że nie będę jej nic mówić. Chciałabym już się cieszyć tak na maxa !!Myślicie, ze jest sens robić betę w ogole byłam u gin i było ciałko żółte i zarodek bez serduszka 1,5-2mm max, wiec za mały jeszcze. Muszę czekać jeszcze tydzien i świruje ze stresu, czy jest ok. Jak sobie organizujecie czas, żeby nie stresować się aż tak w oczekiwaniu? I czy jest sens badać betę jeszcze? Ostatnia w pt tydzien temu ponad 5tys, potem nie wiem.
moniskaaa
Ja już bym nie badała bety tylko poczekała do wizyty za tydzien, na pewno będzie już serduszko.Myślicie, ze jest sens robić betę w ogole byłam u gin i było ciałko żółte i zarodek bez serduszka 1,5-2mm max, wiec za mały jeszcze. Muszę czekać jeszcze tydzien i świruje ze stresu, czy jest ok. Jak sobie organizujecie czas, żeby nie stresować się aż tak w oczekiwaniu? I czy jest sens badać betę jeszcze? Ostatnia w pt tydzien temu ponad 5tys, potem nie wiem.
G
guest-1669445905
Gość
Czekam w poczekalni u ginekologa na swoją kolej. Niestety jeszcze bardziej się zestresowałam słyszą płacz jakieś kobiety z gabinetu położnej i teraz się trzęse.
moniskaaa
Będzie dobrze! Czekamy na wieściCzekam w poczekalni u ginekologa na swoją kolej. Niestety jeszcze bardziej się zestresowałam słyszą płacz jakieś kobiety z gabinetu położnej i teraz się trzęse.
wierzewmarzenia5
tak, czekamy na wieści i trzymamy kciuki!Czekam w poczekalni u ginekologa na swoją kolej. Niestety jeszcze bardziej się zestresowałam słyszą płacz jakieś kobiety z gabinetu położnej i teraz się trzęse.
Zdziwiona 🙄
Aktywna w BB
Daj znac czy wszystko ok bo sie strasznie stresuje a pewnie niepotrzebnie )Miałam bardzo podobnie. Lekarz kazał mi przyjść za dwa tygodnie i wizyta wypada jutro
reklama
Podziel się: