reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Witajcie . Czy któraś z Was też robiła test przed @ ???Ja wczoraj powtórzyłam test . Są dwie grube krechy . Jedyne co mnie trapi to fakt że jescze mam 2 dni do @ i że jednak przyjdzie ... podobno często się to zdążą. Jestem tak głupia że pokusiło mnie aby zrobić test przed @ 😐 w pierwszej ciąży zrobilam juz 10 dni przed i byly piękne kreski , a potem się stresowałam nieziemsko ...
A z pozytywnych rzeczy to mam termin na 24 grudnia 🤣

Załączniki

• 20210413_170041.jpg
    20210413_170041.jpg
    479,5 KB · Wyświetleń: 74
Jestem po wizycie! 5w5d, wiec 2 dni starsza niż według miesiaczki 😄 zarys zarodka jest na 15 mm :) wszystko po za tym dobrze! Lekarz powiedział, żeby nie patrzeć na progesteron i uważa, ze jego zdaniem kobieta nie powinna mieć możliwości zrobienia sobie badań tak ooo bez wiedzy lekarza, bo się denerwujemy i nakrecamy niepotrzebnie, sam miał pacjentkę ostatnio z progesteronem mniejszym niż 10, a wszystko było w porządku. Jeśli chodzi o betę to najważniejszy przyrost, ale mamy nie latać co dwa dni i sprawdzać, bo tez nie ma potrzeby 😄 także uspokojam Was wszystkie - nie porównujcie badań z innymi kobietami 😁😁 i bądźcie dobrej myśli! Następna wizyta zależy od mojej cierpliwości, wiec zastanawiam się czy za tydzien czy wytrzymać 2 🤣🤣

reklama
Do góry