ja również jestem już na zwolnieniuCzy któraś z was jest już ba zwolnieniu?
reklama
Marta2909
Początkująca w BB
Witajcie . Czy któraś z Was też robiła test przed @ ???Ja wczoraj powtórzyłam test . Są dwie grube krechy . Jedyne co mnie trapi to fakt że jescze mam 2 dni do @ i że jednak przyjdzie ... podobno często się to zdążą. Jestem tak głupia że pokusiło mnie aby zrobić test przed @ w pierwszej ciąży zrobilam juz 10 dni przed i byly piękne kreski , a potem się stresowałam nieziemsko ...
A z pozytywnych rzeczy to mam termin na 24 grudnia
A z pozytywnych rzeczy to mam termin na 24 grudnia
Załączniki
malwinka_s
Fanka BB :)
Ja zmieniłam jednak wizytę na za tydzień bo nie wytrzymam dłużej czekać i chyba też pójdę na L4 od razu bo pracuje w sklepie spożywczym więc boje się że coś dźwigne nie tak ..
Aleksandra!
Jestem po wizycie! 5w5d, wiec 2 dni starsza niż według miesiaczki zarys zarodka jest na 15 mm wszystko po za tym dobrze! Lekarz powiedział, żeby nie patrzeć na progesteron i uważa, ze jego zdaniem kobieta nie powinna mieć możliwości zrobienia sobie badań tak ooo bez wiedzy lekarza, bo się denerwujemy i nakrecamy niepotrzebnie, sam miał pacjentkę ostatnio z progesteronem mniejszym niż 10, a wszystko było w porządku. Jeśli chodzi o betę to najważniejszy przyrost, ale mamy nie latać co dwa dni i sprawdzać, bo tez nie ma potrzeby także uspokojam Was wszystkie - nie porównujcie badań z innymi kobietami i bądźcie dobrej myśli! Następna wizyta zależy od mojej cierpliwości, wiec zastanawiam się czy za tydzien czy wytrzymać 2
wierzewmarzenia5
tez mam, mówi ze często jest, ze się wchłonieJa miałam torbiele na jajnikach ale przed ciążą i rzeczywiście wchłaniały się same. Może w ciąży jest tak samo
MaDzIAaaaaa
Dziewczyny jak podchodzicie do tematu szczepień ? Będziecie się szczepić będąc w ciąży ? Dajcie znać
wierzewmarzenia5
u mnie tez wiedza, mam nadzieje, ze tym razem zostanę te 8miesiecy na zwolnieniu tym razemJa od 1.04 na zwolnieniu mi lekarz prowadząca nawet nie dała wyboru, a w pracy wszyscy i tak wiedzą o całej naszej sytuacji, poronieniach, więc nie mam co ukrywać [emoji6]
reklama
Ewelina @
Dziewczyny jak podchodzicie do tematu szczepień ? Będziecie się szczepić będąc w ciąży ? Dajcie znać
Ja to sobie szczepienia robię codziennie
A tak serio to nie pamietam kiedy ost się na coś szczepiłam
Podziel się: