G
guest-1666585370
Gość
Cześć.
Czy są tu jakieś mamy z UK? Mam pytanko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo, chodzi mi bardziej w temacie obecnej pandemii szczepienia na covidJa to sobie szczepienia robię codziennie
A tak serio to nie pamietam kiedy ost się na coś szczepiłam
ja mogłam się szczepić, bo pracuje w służbie zdrowia, ale nie chciałam i nie będę, boje się, szczepionki są dalej badane, nie wiadomo, jak wpłynie to na ciążeJa to sobie szczepienia robię codziennie
A tak serio to nie pamietam kiedy ost się na coś szczepiłam
Ja podobnie, zrezygnowałam ze szczepienia w grupie "0", chociaż przyznam, że trochę żałuję, ale teraz w ciąży na pewno nie będę się szczepić...ja mogłam się szczepić, bo pracuje w służbie zdrowia, ale nie chciałam i nie będę, boje się, szczepionki są dalej badane, nie wiadomo, jak wpłynie to na ciąże
Dokładnie takie samo zdanie mam. U nas tez byly szczepienia. Większość placówki sie zaszczepiła, a ja, jako, że sie starałam o dziecko i nie wiedzialam czy czasem w ciąży nie byłam - odpuscilam. A teraz w ciąży to juz w ogóle sie nie zaszczepienie.ja mogłam się szczepić, bo pracuje w służbie zdrowia, ale nie chciałam i nie będę, boje się, szczepionki są dalej badane, nie wiadomo, jak wpłynie to na ciąże
Ja mogłam zaszczepić się jako nauczyciel Astrą. Druga dawka byłaby 30.04. my jednak planowaliśmy ciążę, dlatego się nie zdecydowałam. Pani w punkcie szczepień mówiła mojej koleżance, że od szczepionki trzeba się wstrzymać 2 miesiące ze staraniami, z tego powodu też w ciąży nie planuję. Podejrzewam, że w czasie karmienia piersią też to przesunę na lepszy czasDziewczyny jak podchodzicie do tematu szczepień ? Będziecie się szczepić będąc w ciąży ? Dajcie znać
Ja mieszkam w ukCześć.
Napisałam do Ciebie wiadomość prywatnaJa mieszkam w uk