Ja też coraz bardziej wierzę, że będzie dobrze. Oby tak byłoja już czekam na swoją jesteśmy przeszczęśliwa ,mam nadzieje ze będzie się pięknie rozwijało maleństwo i wszystko będzie dobrze
reklama
Będzie Grudzień jest nasz Ostatni będą pierwszymiJa też coraz bardziej wierzę, że będzie dobrze. Oby tak było
Tez mam takie pobolewania. Ale przyrosty bety są ok więc się nie martwięA takie kłucie jajników , pachwin to norma ? Nie jest stale tylko np przy szybkiej zmianie pozycji . I dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres , bez plamienia . Po wcześniejszym poronieniu świruje i chciała bym już mieć wizytę za sobą i usłyszeć że wszystko tym razem jest ok
KasikP
Fanka BB :)
Cześć ja również będę mama grudniowa 2021 ostatnia miesiączka 10 marzec wczoraj zrobiłam test dziś betę. Mam już córcię 6 letnia
kateee.4
Witamy i gratulacje!Cześć ja również będę mama grudniowa 2021 ostatnia miesiączka 10 marzec wczoraj zrobiłam test dziś betę. Mam już córcię 6 letnia
Gratulacje!Cześć Dziewczyny! Śledzę wątek już od czasu kiedy na teście zobaczyłam drugą kreskę. Mam prawie 36 lat i to moja pierwsza ciąża. Planowana. Bardzo się cieszę, ale też nie dowierzam Beta w 18 dpo 484, 48 godzin później 1377, więc jest dobrze Wizytę mam 21 kwietnia... Jestem dobrej myśli, ale rodzinie powiem około 12 tc.
WitajCześć ja również będę mama grudniowa 2021 ostatnia miesiączka 10 marzec wczoraj zrobiłam test dziś betę. Mam już córcię 6 letnia
Cześć Dziewczyny
Jestem tu zupełnie nowa. Postanowiłam dołączyć do jakiegoś mamowego forum i po researchu wybór padł na babyboom <3 Jestem w 5 tyg. pierwszej ciąży. Udało nam się zajść już w drugim cyklu starań, więc oboje z mężem jeszcze nie możemy uwierzyć w nasze szczęście
Mam od razu pytanko - widzę, że część z Was powtarza badanie bety - czy to konieczne? Mi po pierwszym wyniku lekarz od razu zlecił ten cały cykl badań krwi i glukozy, który trzeba zrobić do 10. tyg., ale bety już nie ma w skierowaniu.
Jestem tu zupełnie nowa. Postanowiłam dołączyć do jakiegoś mamowego forum i po researchu wybór padł na babyboom <3 Jestem w 5 tyg. pierwszej ciąży. Udało nam się zajść już w drugim cyklu starań, więc oboje z mężem jeszcze nie możemy uwierzyć w nasze szczęście
Mam od razu pytanko - widzę, że część z Was powtarza badanie bety - czy to konieczne? Mi po pierwszym wyniku lekarz od razu zlecił ten cały cykl badań krwi i glukozy, który trzeba zrobić do 10. tyg., ale bety już nie ma w skierowaniu.
Jak już byłaś u lekarza na USG to nie musisz robić bety też wczoraj dostałam taką listę badań do zrobienia wczoraj byłam w 6+1 i biło juz serduszko☺ 6 grudnia mam termin trzymam kciukiCześć Dziewczyny
reklama
Ewelina:)
Gratulacje[emoji6]Cześć ja również będę mama grudniowa 2021[emoji4] ostatnia miesiączka 10 marzec wczoraj zrobiłam test dziś betę. Mam już córcię 6 letnia [emoji4]
Podziel się: