Mi zarówno endokrynolog, jak i ginekolog mówili że do 2.5 jest ok, ale trzeba monitorować, żeby wynik nie wzrastałW końcu przyszły wyniki bety... dobrze, ze rano wyszedł test bo bym cały dzień w stresie była beta 95,2, progesteron 33,47, tsh 2,34 12dpo. Tsh myślicie ze dobre? W środę ponownie badania i sprawdzimy przyrosty. Lekarka zmieniła mi dziś duphaston na luteinę 2x1. Zobaczymy jak długo przyjdzie mi ją brać.
reklama
No idealnie !Piątek 133
Niedziela 373
Wczoraj też badałam Progesteron i wynosi 21,6
Lekarz mi powiedział że tak się czasem zdarza, że to stara krew, która tam zalegała... Nie było tego duzo, dał mi luteine dopochwowoWiadomo, z jakiego powodu plamienie?
Mnie pray pierwszej ciąży na poczatku ciagle ciągnęło , mialamA takie kłucie jajników , pachwin to norma ? Nie jest stale tylko np przy szybkiej zmianie pozycji . I dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres , bez plamienia . Po wcześniejszym poronieniu świruje i chciała bym już mieć wizytę za sobą i usłyszeć że wszystko tym razem jest ok
Jakieś dziwne kłucia i ból brzucha jak na okres , stresowlalam się ze idzie @ , to normalne , macica się rozciąga
Ooo to tak wyglądała moja kropka jak poszłam na pierwszego skana a teraz szalona 4 latka
Ja też tak mam, czytałam, że przy pierwszej ciąży może być to bardziej odczuwalne.Mnie pray pierwszej ciąży na poczatku ciagle ciągnęło , mialam
Jakieś dziwne kłucia i ból brzucha jak na okres , stresowlalam się ze idzie @ , to normalne , macica się rozciąga
ja już czekam na swoją jesteśmy przeszczęśliwa ,mam nadzieje ze będzie się pięknie rozwijało maleństwo i wszystko będzie dobrzeOoo to tak wyglądała moja kropka jak poszłam na pierwszego skana a teraz szalona 4 latka
ja wczoraj jak na złość miałam brzuch jak balon i cała rodzina na obiedzie patrzyła tak dziwnie. A to wina mega wzdęć. Dziś już troszkę lepiej za to zgaga meczyMnie też dziś kłuje i pobolewa podbrzusze, dodatkowo tak mnie wzdęło, że wyglądam jakbym była w 5 miesiącu, a nie tygodniu
reklama
Wszystko napewno będzie superja już czekam na swoją jesteśmy przeszczęśliwa ,mam nadzieje ze będzie się pięknie rozwijało maleństwo i wszystko będzie dobrze
Podziel się: