Cześć Dziewczyny! Śledzę wątek już od czasu kiedy na teście zobaczyłam drugą kreskę. Mam prawie 36 lat i to moja pierwsza ciąża. Planowana. Bardzo się cieszę, ale też nie dowierzam Beta w 18 dpo 484, 48 godzin później 1377, więc jest dobrze Wizytę mam 21 kwietnia... Jestem dobrej myśli, ale rodzinie powiem około 12 tc.
reklama
Nelja
Fanka BB :)
Gratulacje który to tydzień ?Cześć Dziewczyny! Śledzę wątek już od czasu kiedy na teście zobaczyłam drugą kreskę. Mam prawie 36 lat i to moja pierwsza ciąża. Planowana. Bardzo się cieszę, ale też nie dowierzam Beta w 18 dpo 484, 48 godzin później 1377, więc jest dobrze Wizytę mam 21 kwietnia... Jestem dobrej myśli, ale rodzinie powiem około 12 tc.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Gratulacje ❤Cześć Dziewczyny! Śledzę wątek już od czasu kiedy na teście zobaczyłam drugą kreskę. Mam prawie 36 lat i to moja pierwsza ciąża. Planowana. Bardzo się cieszę, ale też nie dowierzam Beta w 18 dpo 484, 48 godzin później 1377, więc jest dobrze Wizytę mam 21 kwietnia... Jestem dobrej myśli, ale rodzinie powiem około 12 tc.
5+6Gratulacje który to tydzień ?
Termin wg kalkulatora; 14 grudnia.
Gratulacje Ja już kilku najważniejszym dla osobom powiedziałam ,to nasze pierwsza dziecko wiec nie wytrzymałam z radośćCześć Dziewczyny! Śledzę wątek już od czasu kiedy na teście zobaczyłam drugą kreskę. Mam prawie 36 lat i to moja pierwsza ciąża. Planowana. Bardzo się cieszę, ale też nie dowierzam Beta w 18 dpo 484, 48 godzin później 1377, więc jest dobrze Wizytę mam 21 kwietnia... Jestem dobrej myśli, ale rodzinie powiem około 12 tc.
Wiadomo, z jakiego powodu plamienie?Dziewczyny dziś miałam jednorazowe plamienie brązowe, zaraz telefon do lekarza... Całe szczęście wszystko dobrze, bije już serduszko
W końcu przyszły wyniki bety... dobrze, ze rano wyszedł test bo bym cały dzień w stresie była beta 95,2, progesteron 33,47, tsh 2,34 12dpo. Tsh myślicie ze dobre? W środę ponownie badania i sprawdzimy przyrosty. Lekarka zmieniła mi dziś duphaston na luteinę 2x1. Zobaczymy jak długo przyjdzie mi ją brać.
Kasia9611
Początkująca w BB
Tsh w pierwszym trymestrze max do 2,32 wiec minimalnie ponad normę, ale nie martw się sa kobietki którym tsh skacze ponad 5 na samym początku.W końcu przyszły wyniki bety... dobrze, ze rano wyszedł test bo bym cały dzień w stresie była beta 95,2, progesteron 33,47, tsh 2,34 12dpo. Tsh myślicie ze dobre? W środę ponownie badania i sprawdzimy przyrosty. Lekarka zmieniła mi dziś duphaston na luteinę 2x1. Zobaczymy jak długo przyjdzie mi ją brać.
reklama
GratulujęCześć Dziewczyny! Śledzę wątek już od czasu kiedy na teście zobaczyłam drugą kreskę. Mam prawie 36 lat i to moja pierwsza ciąża. Planowana. Bardzo się cieszę, ale też nie dowierzam Beta w 18 dpo 484, 48 godzin później 1377, więc jest dobrze Wizytę mam 21 kwietnia... Jestem dobrej myśli, ale rodzinie powiem około 12 tc.
Podziel się: