reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Cześć mamuśki 😁😁😁 jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy 🤣🤣🤣troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
Cześć ☺ moja noc fatalna, budziłam się ciągłe, głowa mnie bolała, ale to chyba przez zmianę pogody 🤨 mnie strasznie bolą piersi i też mnie trochę mdli, nie jest zle ☺ w poprzedniej ciąży mdłości miałam od samego początku do 12 tyg 😞

Cześć ☺ moja noc fatalna, budziłam się ciągłe, głowa mnie bolała, ale to chyba przez zmianę pogody 🤨 mnie strasznie bolą piersi i też mnie trochę mdli, nie jest zle ☺ w poprzedniej ciąży mdłości miałam od samego początku do 12 tyg 😞
A ja właśnie w poprzedniej ciazy to tak dopiero od 8 tygodnia miałam jakieś objawy Ale nie było ich za wiele😁Ale za to w pierwszej ciąży to od samego początku do 3 mc ciągle wymioty i ciągle spałam tam gdzie usiadłam to spalam🤣🤣🤣🤣🤣🤣

U mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działo 😀 ale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk 🙈😂 Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii

Jutro 10 dzień po owu, chce spróbować zrobić betę, chociaż boje się ze zaraz okres dostanę, brzuch boli coraz bardziej a nerwy na poziomie powyżej górnej granicy, już się wszystkim wieczorem oberwało za wszystko, nawet pies się napatoczył i potem przepraszał 🤦🏼‍♀️ Drażnią mnie cycki, ani nie bolą ani nic konkretnego, wkurzają mnie wręcz takim niezdecydowaniem 🥴 to chyba z tego ze denerwuje się czy się udało, No chyba ze jednak okres będzie :(
Trzymam kciuki żeby się udało ❤️

Cześć mamuśki 😁😁😁 jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy 🤣🤣🤣troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
Długa, zasnęłam na kanapie z kubkiem herbaty w rękach, którą oczywiście trochę rozlałam 🤭😬 później pobudka o 2 w nocy, ogarnięcie się i do łóżka. Dopiero wstaje więc zobaczymy co przyniesie ten dzień.
Miłego dnia 😘

reklama
Do góry