reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

ja spróbuje opalania natryskowego ale koleżanki w ciąży chodziły ale tez naczytałam się ze jest szkodliwe
natryskowe miałam tylko raz w życiu u nas i tragedia 🥺 najgorzej wydane moje pieniądze 🙈 schodziło nie równo .... wyglądałam jak krowa w łatki , żeby się tego pozbyć to siedziałam we wannie z 7 kg cytryn bo tylko to wyciąga ten sprey 😅😂🤣

reklama
Witam się i Ja🙂 Ostatni okres 28 lutego dwie kreseczki zobaczyłam 5 kwietnia. Według aplikacji 5 tygodni 6 dni. Wizyta pierwsza 16 kwietnia i strasznie się nie mogę jej doczekać bo mam wrażenie że dopóki nie zobaczę dzidziusia to nie uwierzę. Powiedzcie kobietki czy wy już po pierwszej wizycie? I czy też ciężko wam uwierzyć że jesteście w ciąży? Pozdrawiam🙂

Załączniki

• 20210407_092332.jpg
    20210407_092332.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 85
Witam się i Ja🙂 Ostatni okres 28 lutego dwie kreseczki zobaczyłam 5 kwietnia. Według aplikacji 5 tygodni 6 dni. Wizyta pierwsza 16 kwietnia i strasznie się nie mogę jej doczekać bo mam wrażenie że dopóki nie zobaczę dzidziusia to nie uwierzę. Powiedzcie kobietki czy wy już po pierwszej wizycie? I czy też ciężko wam uwierzyć że jesteście w ciąży? Pozdrawiam🙂
Mam tak samo. W ciągu dnia sama zapominam później się ciesze a później mega martwię ze coś pójdzie nie tak. To moje pierwsze dziecko (ciąża druga, jedna poroniona) i nie wiem jak wytrzymam jeszcze 8 msc niepewności 🙈
Chyba ze względu na prace umowie się na przyszły tydzień do lekarza jak beta będzie tak ok 2000 bo boje się trochę pracować. To będzie końcówka 5 tygodnia 😁

Przywitam się i ja ;)

Testy z dzisiaj, popołudniowe. Termin z aplikacji mam 13grudnia, pokazuje mi 4tydz 5 dzień, ale wydaje mi się że to trochę młodsza ciąża. No cóż zobaczymy.. ja mieszkam w UK wiec na pierwszą wizytę musze sobie trochę poczekać. Narazie niczym się nie stresuje, cieszę się i grzecznie czekam, a reszcie dziewczyn serdecznie gratuluje!
To podobnie jak ja ☺️ Witajcie, nowe dziewczyny 😁

Tez tak właśnie w nocy się budzę z ciągnięciem i bólem podbrzusza. A na jakim jesteś etapie starań?
Kochana ja zrobiłam test we wtorek i był pozytywny. Z moich obliczeń wynika że to 4 tygodnie i 6 dni. Robiłam dziś badania ale wyniki dopiero w poniedziałek, lekarz we wtorek jeśli badania będą kiepskie. Jeśli badania będą ok zmienię termin lekarza i umowie się na 6/7 tydzień . Jak u Ciebie ?

tez miałam 28 ost okres byłam wczoraj na wizycie i już widziałam maleństwo , teraz mam się zgłosić za 10 dni znowu zobaczyć serduszko ☺️

To podobnie jak ja ☺️ Witajcie, nowe dziewczyny 😁

Przywitam się i ja ;)

Testy z dzisiaj, popołudniowe. Termin z aplikacji mam 13grudnia, pokazuje mi 4tydz 5 dzień, ale wydaje mi się że to trochę młodsza ciąża. No cóż zobaczymy.. ja mieszkam w UK wiec na pierwszą wizytę musze sobie trochę poczekać. Narazie niczym się nie stresuje, cieszę się i grzecznie czekam, a reszcie dziewczyn serdecznie gratuluje!
Hej u mnie też jakoś tak 4 tydzień i 6 dzień pozdrawiam 😀🤸🤸

reklama
tez miałam 28 ost okres byłam wczoraj na wizycie i już widziałam maleństwo , teraz mam się zgłosić za 10 dni znowu zobaczyć serduszko ☺️
To juz moja druga ciąża i właśnie z tego powodu umówiłam się troszkę później na wizytę bo jak pamiętam co przeżywałam w pierwszej... Najpierw kropeczka za tydzień pecherzyk i dopiero za dwa tygodnie serduszko co się nastresowalam to szkoda gadać. Dlatego wolę iść teraz od razu na serduszko i wiedzieć na czym stoję. Druga ciąża jakaś taka bardziej racjonalna🤣

Do góry