Myślę że ładny wynik ☺Dziewczyny mam wyniki beta 2079 a progesteron 27,30 a według apki jestem w 4 tygodniu i 6 dni. Myślicie że to dobre wyniki ? Bo miałam iść do lekarza we wtorek ale tylko dlatego że poprzednia ciążę poroniłam ale wyniki mam chyba dobre. Nie wiem czy iść czy czekać aż ciąża się rozwinie. Pomóżcie
reklama
Karimigotka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
Ja bym poczekała dwa tyg ,moja ma cztery ale aplikacja pokazuje początek 7 tygodnia ,musiała przesunąć mi się owulacja u mnie jeszcze nie było widać zarodka ,trochę się zawiodłam byłam nastawiona ze usłyszę już serduszko ,teraz wiem ze mogłam poczekać Miłego dniaDziewczyny mam wyniki beta 2079 a progesteron 27,30 a według apki jestem w 4 tygodniu i 6 dni. Myślicie że to dobre wyniki ? Bo miałam iść do lekarza we wtorek ale tylko dlatego że poprzednia ciążę poroniłam ale wyniki mam chyba dobre. Nie wiem czy iść czy czekać aż ciąża się rozwinie. Pomóżcie
Hej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
Bardzo mi przykro ale proszę w ten sposób nie myśleć na pewno jeszcze się pani uda ,teraz bardzo wiele kobiet ma problem z zajście w ciszę i donoszeniem ,nie jesteś sama W końcu się uda zobaczyszHej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
Nelja
Ogromnie współczujeHej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
Bądź silna i nie trać nadziei
Trzymaj się!!!! Jestesmy z Tobą. Ja bym zaufała lekarzom pamiętaj, że Twoje zdrowie jest najważniejsze!!!Hej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
MaDzIAaaaaa
Przytulam Cie całym sercemHej dziewczyny niestety mam złe wieści lekarz powiedział, że beta spadła dzisiaj. Jest 704 chcą mnie lyzeczkowac ostatnia ciążę poroniłam samoistnie nie wiem czy zgadzać się na to łyżeczkowanie czy nie poczekać może az samoistnie się poroni... Płacze nie wiem co mam robić. Boją się że to ciąża pozamaciczna dlatego chcą wykonać zabieg i jeśli beta będzie dalej spadać będzie ok a jak nie to będą szukać gdzie jest zlokalizowana ciąża. Chyba już nie dane mi jest mieć więcej dzieci
kateee.4
Wg mojego laboratorium masz wynik w normie jak na 4 tydzień, także super progesteron też okDziewczyny mam wyniki beta 2079 a progesteron 27,30 a według apki jestem w 4 tygodniu i 6 dni. Myślicie że to dobre wyniki ? Bo miałam iść do lekarza we wtorek ale tylko dlatego że poprzednia ciążę poroniłam ale wyniki mam chyba dobre. Nie wiem czy iść czy czekać aż ciąża się rozwinie. Pomóżcie
MaDzIAaaaaa
Bardzo Ci dziękuję , powinnam pewnie betę powtórzyć.Wg mojego laboratorium masz wynik w normie jak na 4 tydzień, także super progesteron też ok
reklama
kateee.4
Nie ma za co Ja też mam w planach powtórzyć w poniedziałek bo byłam w piątek i jestem poprostu ciekawa. Ale już chyba ostatni raz będę sprawdzać przed wizytą u lekarza i usgBardzo Ci dziękuję , powinnam pewnie betę powtórzyć.
Podziel się: