O 17 godzinieOd 17 godziny czy 17 dc?
reklama
Ja też o 6 już miałam pobudkęNo i od 6 na nogach bo synkiem trzeba się zająć a tak bym jeszcze pospala miłego dnia !
kateee.4
Fanka BB :)
Też słabo u mnie z apetytem od dwóch dni, nie mam na nic ochoty, a dziś jajecznica męża wyjątkowo nie smakujeA ja kurcze wyjątkowo nie mam apetytu... hehe
Ewelina:)
Ja to samo, raz multum energii i myślę sobie że zrobię to i tamto, a za godzinę oczy mi się zamykają i z planów lipa, nic mi się nie chce...U mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działo [emoji3] ale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk [emoji85][emoji23] Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii
Ewelina:)
U Nas tez dzisiaj pięknie [emoji3508][emoji3508][emoji3508]a ostatnie dni to i śnieg padałAle zapowiada się dziś ładna pogoda wkoncu bo ostatnio to u nas ciągle deszcz padał. Mam nadzieję że dziś wybiorę się na długi spacer [emoji16]
Aleksandra!
Cześć! Ja tez sie chciałam podzielić historia we wrześniu 2020 poronienie samoistne, potem przerwa do grudnia, bo czekałam na wyniki badań i wizytę, żeby dostać zielone światło, grudzień, styczeń, luty - ogromne parcie na dziecko było, bo dookoła nagle każda koleżanka w ciąży, wiec daliśmy sobie spokój, w marcu przegapiłam owulacje, wiec byłam pewna ze dostanę okres, ale nie przyszedł, wiec to chyba cud wielkanocny, bo w niespodziewanym momencie te dwie kreski się pokazaly OM 6.03, wg aplikacji 8.12.2021 - owulacja musiała się przesunąć na wczensiej, bo miałam krótki cykl, a ja myślałam ze przegapiłam Beta 6.04 - 1229, a 9.04 - 3707, wiec przyrost w normie ale nie nastawiam się na nic, bo we wrześniu tak kolorowe nie było..
MaDzIAaaaaa
Dziewczyny mam takie suche usta macie jakieś sposoby ?! Nic nie działa. Ale to chyba nie objaw ciąży
Ja mam identycznie, albo śpiąca albo pełna energiiU mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działo ale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii
reklama
MaDzIAaaaaa
Dziewczyny mam wyniki beta 2079 a progesteron 27,30 a według apki jestem w 4 tygodniu i 6 dni. Myślicie że to dobre wyniki ? Bo miałam iść do lekarza we wtorek ale tylko dlatego że poprzednia ciążę poroniłam ale wyniki mam chyba dobre. Nie wiem czy iść czy czekać aż ciąża się rozwinie. Pomóżcie
Podziel się: