reklama
Cześć ☺ moja noc fatalna, budziłam się ciągłe, głowa mnie bolała, ale to chyba przez zmianę pogody mnie strasznie bolą piersi i też mnie trochę mdli, nie jest zle ☺ w poprzedniej ciąży mdłości miałam od samego początku do 12 tygCześć mamuśki jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
A ja właśnie w poprzedniej ciazy to tak dopiero od 8 tygodnia miałam jakieś objawy Ale nie było ich za wieleAle za to w pierwszej ciąży to od samego początku do 3 mc ciągle wymioty i ciągle spałam tam gdzie usiadłam to spalamCześć ☺ moja noc fatalna, budziłam się ciągłe, głowa mnie bolała, ale to chyba przez zmianę pogody mnie strasznie bolą piersi i też mnie trochę mdli, nie jest zle ☺ w poprzedniej ciąży mdłości miałam od samego początku do 12 tyg
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
U mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działo ale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii
MaDzIAaaaaa
Miłego dnia dziewczyny, spokojnego
MaDzIAaaaaa
Trzymam kciuki żeby się udałoJutro 10 dzień po owu, chce spróbować zrobić betę, chociaż boje się ze zaraz okres dostanę, brzuch boli coraz bardziej a nerwy na poziomie powyżej górnej granicy, już się wszystkim wieczorem oberwało za wszystko, nawet pies się napatoczył i potem przepraszał Drażnią mnie cycki, ani nie bolą ani nic konkretnego, wkurzają mnie wręcz takim niezdecydowaniem to chyba z tego ze denerwuje się czy się udało, No chyba ze jednak okres będzie
to lepiej żeby te objawy były takie delikatne mnie tez bolało podbrzusze chwile przed snem. W nocy ze 3 razy budziłam się na siku .. ale miałam jakieś dziwne sny. Miłego dnia dziewczynyCześć mamuśki jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
kateee.4
Długa, zasnęłam na kanapie z kubkiem herbaty w rękach, którą oczywiście trochę rozlałam później pobudka o 2 w nocy, ogarnięcie się i do łóżka. Dopiero wstaje więc zobaczymy co przyniesie ten dzień.Cześć mamuśki jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
Miłego dnia
reklama
Podziel się: