reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Cześć mamuśki 😁😁😁 jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy 🤣🤣🤣troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
Cześć ☺ moja noc fatalna, budziłam się ciągłe, głowa mnie bolała, ale to chyba przez zmianę pogody 🤨 mnie strasznie bolą piersi i też mnie trochę mdli, nie jest zle ☺ w poprzedniej ciąży mdłości miałam od samego początku do 12 tyg 😞

Cześć ☺ moja noc fatalna, budziłam się ciągłe, głowa mnie bolała, ale to chyba przez zmianę pogody 🤨 mnie strasznie bolą piersi i też mnie trochę mdli, nie jest zle ☺ w poprzedniej ciąży mdłości miałam od samego początku do 12 tyg 😞
A ja właśnie w poprzedniej ciazy to tak dopiero od 8 tygodnia miałam jakieś objawy Ale nie było ich za wiele😁Ale za to w pierwszej ciąży to od samego początku do 3 mc ciągle wymioty i ciągle spałam tam gdzie usiadłam to spalam🤣🤣🤣🤣🤣🤣

U mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działo 😀 ale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk 🙈😂 Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii

Jutro 10 dzień po owu, chce spróbować zrobić betę, chociaż boje się ze zaraz okres dostanę, brzuch boli coraz bardziej a nerwy na poziomie powyżej górnej granicy, już się wszystkim wieczorem oberwało za wszystko, nawet pies się napatoczył i potem przepraszał 🤦🏼‍♀️ Drażnią mnie cycki, ani nie bolą ani nic konkretnego, wkurzają mnie wręcz takim niezdecydowaniem 🥴 to chyba z tego ze denerwuje się czy się udało, No chyba ze jednak okres będzie :(
Trzymam kciuki żeby się udało ❤️

Cześć mamuśki 😁😁😁 jak tam nocka minęła. Ja wkoncu mam jakieś objawy 🤣🤣🤣troszkę mnie mdli i kawa nie smakuje
Długa, zasnęłam na kanapie z kubkiem herbaty w rękach, którą oczywiście trochę rozlałam 🤭😬 później pobudka o 2 w nocy, ogarnięcie się i do łóżka. Dopiero wstaje więc zobaczymy co przyniesie ten dzień.
Miłego dnia 😘

reklama
Do góry