Chciałabym nabrać tego dystansu do sprawy! A nie jak świr latać na betę...To juz moja druga ciąża i właśnie z tego powodu umówiłam się troszkę później na wizytę bo jak pamiętam co przeżywałam w pierwszej... Najpierw kropeczka za tydzień pecherzyk i dopiero za dwa tygodnie serduszko co się nastresowalam to szkoda gadać. Dlatego wolę iść teraz od razu na serduszko i wiedzieć na czym stoję. Druga ciąża jakaś taka bardziej racjonalna
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
ja szlam bardziej z tego względu ze potrzebuje leków na podtrzymanie bo w tamtym roku poroniłam dwa razy i teraz się boje nawet zbytnio się nie cieszę bo potem bardziej boli ... co ma być to będzie mam 3 dzieci wiec nie jest najgorzejTo juz moja druga ciąża i właśnie z tego powodu umówiłam się troszkę później na wizytę bo jak pamiętam co przeżywałam w pierwszej... Najpierw kropeczka za tydzień pecherzyk i dopiero za dwa tygodnie serduszko co się nastresowalam to szkoda gadać. Dlatego wolę iść teraz od razu na serduszko i wiedzieć na czym stoję. Druga ciąża jakaś taka bardziej racjonalna
Es.jot
Fanka BB :)
Kochana ja mam wizyte we wtorek i po prostu nie mooooige się doczekać. Jestem po dwóch poronieniach i również się boje. Mam wielką nadzieję że teraz będzie wszystko ok życzę Wam zdrówkaWitam się i Ja Ostatni okres 28 lutego dwie kreseczki zobaczyłam 5 kwietnia. Według aplikacji 5 tygodni 6 dni. Wizyta pierwsza 16 kwietnia i strasznie się nie mogę jej doczekać bo mam wrażenie że dopóki nie zobaczę dzidziusia to nie uwierzę. Powiedzcie kobietki czy wy już po pierwszej wizycie? I czy też ciężko wam uwierzyć że jesteście w ciąży? Pozdrawiam
Jutro 10 dzień po owu, chce spróbować zrobić betę, chociaż boje się ze zaraz okres dostanę, brzuch boli coraz bardziej a nerwy na poziomie powyżej górnej granicy, już się wszystkim wieczorem oberwało za wszystko, nawet pies się napatoczył i potem przepraszał Drażnią mnie cycki, ani nie bolą ani nic konkretnego, wkurzają mnie wręcz takim niezdecydowaniem to chyba z tego ze denerwuje się czy się udało, No chyba ze jednak okres będzieKochana ja zrobiłam test we wtorek i był pozytywny. Z moich obliczeń wynika że to 4 tygodnie i 6 dni. Robiłam dziś badania ale wyniki dopiero w poniedziałek, lekarz we wtorek jeśli badania będą kiepskie. Jeśli badania będą ok zmienię termin lekarza i umowie się na 6/7 tydzień . Jak u Ciebie ?
Jestem po 1 poronieniu samoistnym i nie miałam badan które potwierdzają dlaczego (można się domyślać że przez PCOS była niedomoga progesteronu).ja szlam bardziej z tego względu ze potrzebuje leków na podtrzymanie bo w tamtym roku poroniłam dwa razy i teraz się boje nawet zbytnio się nie cieszę bo potem bardziej boli ... co ma być to będzie mam 3 dzieci wiec nie jest najgorzej
I z ciekawości jakie leki bierzesz?
to dopiero mój początek a tez tak od 17 pulsowanie i ciągnięcie. Boli mnie lewa strona bardziej i zastanawiam się czy to dlatego że jest tam ciałko żółteEhh mnie tez jakos ciągnie w podbrzusiu wieczorami. Ja nie wiem jak to jest ale kazda kolejna ciaza jest gorsza jeśli chodzi o samopoczucie
Od 17 godziny czy 17 dc?to dopiero mój początek a tez tak od 17 pulsowanie i ciągnięcie. Boli mnie lewa strona bardziej i zastanawiam się czy to dlatego że jest tam ciałko żółte
reklama
Podziel się: