reklama
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Już albo dopiero 5 wizytę mam 23.04 równe dwa tygodnieA który już jesteś tydzień?
Es.jot
U mnie jest 5+4 we wtorek mam wizyte, mam nadzieję że wszystko ok dzisiaj cały dzień mma mdłości mam nadzieję że to objaw pięknej zdrowej ciążyJuż albo dopiero 5 wizytę mam 23.04 równe dwa tygodnie
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Ja w na początku 5 tyg. miałam betę 18100No właśnie jak patrzę na te wasze bety w 5/6 tygodniu to ja zaczynam.sie martwić. Bo w 5 tyg miałam 1380. Jutro robię kolejna to zobaczymy. U mnie wizyta 200zl warmińsko mazurskie
Moje pierwsze badania około 220 zł.
gorzanna89
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, wczoraj zrobiłam test, dzień przed spodziewaną miesiączką i wychodzi na to, że będę grudniową mamusią udało się już w drugim cyklu, z czego bardzo się cieszę, nie zdążyłam nastresować się czekaniem. To moja pierwsza ciąża, termin wg apki to 19 grudnia. Gratuluję wszystkim mamusiom
loksodorma
o to tak jak ja tez 5 tydzień i wizyta 23.04Już albo dopiero 5 wizytę mam 23.04 równe dwa tygodnie
Ewelina:)
Witamy na pokładzie grudniówek[emoji846][emoji846][emoji846]Cześć dziewczyny, wczoraj zrobiłam test, dzień przed spodziewaną miesiączką i wychodzi na to, że będę grudniową mamusią [emoji7] udało się już w drugim cyklu, z czego bardzo się cieszę, nie zdążyłam nastresować się czekaniem. To moja pierwsza ciąża, termin wg apki to 19 grudnia. Gratuluję wszystkim mamusiom [emoji3059]
G
guest-1666585370
Gość
Przywitam się i ja
Testy z dzisiaj, popołudniowe. Termin z aplikacji mam 13grudnia, pokazuje mi 4tydz 5 dzień, ale wydaje mi się że to trochę młodsza ciąża. No cóż zobaczymy.. ja mieszkam w UK wiec na pierwszą wizytę musze sobie trochę poczekać. Narazie niczym się nie stresuje, cieszę się i grzecznie czekam, a reszcie dziewczyn serdecznie gratuluje!
Testy z dzisiaj, popołudniowe. Termin z aplikacji mam 13grudnia, pokazuje mi 4tydz 5 dzień, ale wydaje mi się że to trochę młodsza ciąża. No cóż zobaczymy.. ja mieszkam w UK wiec na pierwszą wizytę musze sobie trochę poczekać. Narazie niczym się nie stresuje, cieszę się i grzecznie czekam, a reszcie dziewczyn serdecznie gratuluje!
Załączniki
MaDzIAaaaaa
Czemu to na kobiety tak działa.... niby powinnam się cieszyć, mam już dziecko, ale po tym poronieniu wręcz fiksuje przed każdym okresem z nadzieja, ze już się udało. Na koniec okazywało się, ze najwcześniej nie trafialiśmy w owu przez bardzo nieregularne okresy (od 29 do 52 dni). Ale teraz był monitorowany, do tego duphaston, endometrium było 8mm... teoretycznie powinno się udać. Trochę strach się zawieść znowu, ale ten stres czy się udało jeszcze gor
Mam identycznie. Damy radęDoskonale Cię rozumiem. Najpierw chciałam być w ciąży, a teraz się boję, że stracę dziecko, chociaż nigdy nie poroniłam. Nie wiem, jak doczekam do wizyty u lekarza. Nie martw się, będzie dobrze.
reklama
MaDzIAaaaaa
U mnie znów się zaczyna, cały dzień bez objawów a wieczorem jakby ciągnięcie w brzuchu uda mi się zasnąć a w nocy się budzę przez to
Podziel się: