reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja już miałam wizytę 1 kwietnia pisałam tu był pęcherzyk :) a teraz kolejna 22 kwietnia na rano żeby zobaczyć serduszko boje się tej wizyty bo nie mogę wyjść z domu nawet takie nudności mnie dopadły 😪
Boże i ja tego nie widziałam jak pisałaś 🥲🥲🥺 przepraszam ☺️ 🙈 właśnie pytam teraz bo byliśmy z 1 osób na forum 💗
Jeśli to pocieszenie to ja tez nie czuje się za fajnie 😀😃 ale im bardziej nam doskwiera tym lepiej ma się dzidzia 😉 mój syn dziś oznajmił ze, mam w brzuchu obcego 🤣😂 i tylko czeka żeby wyjść xD za dużo fantazy z nim przerobiłam 🤣
Po prostu z synem mamy takie swoje zajawki 😅😅 bardzo dbam o dobry kontakt z dziećmi ❤️

Boże i ja tego nie widziałam jak pisałaś 🥲🥲🥺 przepraszam ☺️ 🙈 właśnie pytam teraz bo byliśmy z 1 osób na forum 💗
Jeśli to pocieszenie to ja tez nie czuje się za fajnie 😀😃 ale im bardziej nam doskwiera tym lepiej ma się dzidzia 😉 mój syn dziś oznajmił ze, mam w brzuchu obcego 🤣😂 i tylko czeka żeby wyjść xD za dużo fantazy z nim przerobiłam 🤣
Po prostu z synem mamy takie swoje zajawki 😅😅 bardzo dbam o dobry kontakt z dziećmi ❤️
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha ☺️ tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować 🤭 haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada 🤔

reklama
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha ☺️ tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować 🤭 haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada 🤔
Wlasnie musialam sie cofnąć do.poczatku. 1 kwietnia byłaś już na usg a ja dopiero 31 marca robilam test a termin tez na 5go grudnia 😂
Moj 2 latek w ogole nie kuma o co chodzi, jak mu mowie że dzidzia jest to sie śmieje. Oczywiscie chce sie nosic a lekki on nie jest okolo 20 kg takze juz mi akcje robi, że nie chce go na chwile wziac na opa 🤦

Do góry