basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Tak, to jest to samo laboratorium ale gdy masz założone konto u nich to masz bodajże 5 lub 10 % zniżki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzajemnie dziś ma być słonecznie trzeba iść na spacerekTak po za tym to miłego dnia dziewczyny spokojnego
Przy pobraniu poinformowały mnie że wyniki w poniedziałek, już nic nie dopytywałam czy można coś szybciej.Tak, to jest to samo laboratorium ale gdy masz założone konto u nich to masz bodajże 5 lub 10 % zniżki.
Też tak mam☺ odliczam dni do badania ☺ też mam nadzieję że serduszko już będzie widać ☺Ja idę pod koniec 7 tygodnia. Czekanie na ten dzień jest okropne, ale jeśli będzie już widać serduszko to warto czekać
nie mam z kim spacerować w domu zostałam olanaWzajemnie dziś ma być słonecznie trzeba iść na spacerek
hej a ty kiedy masz wizytę bo z tego co pamietam to mamy ten sam termin na 5Zgadza się u nas 2,5 roku różnicy będzie, także zapowiada się trochę hardcorowo
Ja już miałam wizytę 1 kwietnia pisałam tu był pęcherzyk a teraz kolejna 22 kwietnia na rano żeby zobaczyć serduszko boje się tej wizyty bo nie mogę wyjść z domu nawet takie nudności mnie dopadłyhej a ty kiedy masz wizytę bo z tego co pamietam to mamy ten sam termin na 5
Boże i ja tego nie widziałam jak pisałaś przepraszam właśnie pytam teraz bo byliśmy z 1 osób na forumJa już miałam wizytę 1 kwietnia pisałam tu był pęcherzyk a teraz kolejna 22 kwietnia na rano żeby zobaczyć serduszko boje się tej wizyty bo nie mogę wyjść z domu nawet takie nudności mnie dopadły
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiadaBoże i ja tego nie widziałam jak pisałaś przepraszam właśnie pytam teraz bo byliśmy z 1 osób na forum
Jeśli to pocieszenie to ja tez nie czuje się za fajnie ale im bardziej nam doskwiera tym lepiej ma się dzidzia mój syn dziś oznajmił ze, mam w brzuchu obcego i tylko czeka żeby wyjść xD za dużo fantazy z nim przerobiłam
Po prostu z synem mamy takie swoje zajawki bardzo dbam o dobry kontakt z dziećmi
Wlasnie musialam sie cofnąć do.poczatku. 1 kwietnia byłaś już na usg a ja dopiero 31 marca robilam test a termin tez na 5go grudniaTak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada