reklama
kateee.4
Fanka BB :)
Dzięki od razu jakoś mi lżej. Dam później znać jak moja beta i progesteronJa też mam takie plamienie. Delikatne, jasne. Pytałam położnej o to, jak zapisywałam się na wizytę, powiedziała, że skoro mam betę i progesteron w normie, a plamek jest mało i są jasne, to raczej nic złego się nie dzieje. Staram się już nie czytać, choć nie wiem jak wytrzymam jeszcze miesiąc do badania USG. A brzuch ma prawo pobolewać, ciało się przygotowuje
Wydaje mi się, że między 6-8 tygodniem, żeby serduszko już było. Ja osobiście idę w 9 tygodniu.Kobitki!
kiedy najlepiej isć na 1 usg i wizytę u lekarza? Mam prace fizyczną i boje się trochę pracować a nie chce mówić w pracy bez potwierdzenia lekarza.
wczorajsza beta 65.
Dariuszka90
Fanka BB :)
Ja mam konto stałego klienta w diagnostyce i wszystko widzę na stronie. Wyniki wrzuca ok 15 dzisiaj. Polecam założyć sobie takie konto.A kiedy będziesz miała wyniki ? Ja dopiero w poniedziałek tyle czasu czekać to ja oszaleje . Co mam ze sobą zrobić
Myślę że gdzieś koło 5/6 tygodnia to wtedy potwierdzi czy wszystko dobrze się zagniezdzilo. A gdzieś w 7/8 to już powinno serduszko widaćKobitki!
kiedy najlepiej isć na 1 usg i wizytę u lekarza? Mam prace fizyczną i boje się trochę pracować a nie chce mówić w pracy bez potwierdzenia lekarza.
wczorajsza beta 65.
Ja też właśnie mam. Super sprawaJa mam konto stałego klienta w diagnostyce i wszystko widzę na stronie. Wyniki wrzuca ok 15 dzisiaj. Polecam założyć sobie takie konto.
Jak l ostatnio robiłam wyniki to byłam o 13 na pobraniu a o 16 juz byly na stronieJa też właśnie mam. Super sprawa
A który tydzień ci wychodzi?Kobitki!
wczorajsza beta 65.
Dziś jest 3+6A który tydzień ci wychodzi?
reklama
Beta jeszcze niska więc troszkę poczekaj ☺ najlepiej zrób betę jeszcze raz po 48 h żeby sprawdzić przyrost ja idę w czwartek to będzie 7 tydzień (6 tyg 4 dni)☺Kobitki!
wczorajsza beta 65.
Podziel się: