reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Wlasnie musialam sie cofnąć do.poczatku. 1 kwietnia byłaś już na usg a ja dopiero 31 marca robilam test a termin tez na 5go grudnia 😂
Moj 2 latek w ogole nie kuma o co chodzi, jak mu mowie że dzidzia jest to sie śmieje. Oczywiscie chce sie nosic a lekki on nie jest okolo 20 kg takze juz mi akcje robi, że nie chce go na chwile wziac na opa 🤦
Ja od razu gdy podejrzewałam ciążę musiałam działać bo z tarczyca u mnie bardzo ciężko niestety 🙁 ja na razie mojego dźwigam jak trzeba bo lekarz nie zabronił niby ale staram się oduczać myślę że będzie ciężko już widzę zazdrość starszaka 🤭

reklama
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha ☺️ tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować 🤭 haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada 🤔
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha ☺️ tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować 🤭 haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada 🤔
no moje to są aż za nadto kumate 😅😂😅😃🙈 ale jak były małe i pojawiał się ktoś to najstarszy był zazdrosny 🙃😉 ale tylko chwile jak dziecko było takie do roczku jak zaczęło już samo chodzić to wziął pod swoje skrzydła młodszego i wtedy tak naprawdę zaczęła się między nimi rodzic wież ❤️ wiec się nie poddawaj jeśli to trochę czasu będzie potrzebowało 😉 takim małym trzeba dużo mówić o tym ze będzie pełnił ważna role w życiu młodszego dziecka ☺️ i przypominać mu na każdym kroku ze mimo ze jest ktoś jeszcze to mama kocha wszystkich tak samo ❤️🥰

Dziewczyny macie jakiś sposób na nudności poranne? Szykuje się do pracy a od wczoraj rano nie mogę pożegnać się z toaleta masakra wczoraj cały dzień mnie męczyło ale rano szczególnie 🙁
ja tez mam całodzienne mdłości i kilka wymiotów , próbowałam rano suchego chlebka ale ledwo go połknęłam , nie zauważyłam jakiejś poprawy, wczoraj za to popukałam odrobinkę coli.. i jakby troszkę pomogło ale nie wiem w jaki sposób to działa , może to starodawny zabobon tylko. W każdym razie dziś obudziłam się znów z Mdłościami i szybko zjadłam przecież z owoców , polezalam męcząc się i po godzinie jakoś wstałam . Także polecam w międzyczasie te przecierki w tubkach bo łatwiej zjesc :)

reklama
Do góry