Ja od razu gdy podejrzewałam ciążę musiałam działać bo z tarczyca u mnie bardzo ciężko niestety ja na razie mojego dźwigam jak trzeba bo lekarz nie zabronił niby ale staram się oduczać myślę że będzie ciężko już widzę zazdrość starszakaWlasnie musialam sie cofnąć do.poczatku. 1 kwietnia byłaś już na usg a ja dopiero 31 marca robilam test a termin tez na 5go grudnia
Moj 2 latek w ogole nie kuma o co chodzi, jak mu mowie że dzidzia jest to sie śmieje. Oczywiscie chce sie nosic a lekki on nie jest okolo 20 kg takze juz mi akcje robi, że nie chce go na chwile wziac na opa
reklama
Oo ja też mam wizytę na 22.04 tylko że na 16:20Ja już miałam wizytę 1 kwietnia pisałam tu był pęcherzyk a teraz kolejna 22 kwietnia na rano żeby zobaczyć serduszko boje się tej wizyty bo nie mogę wyjść z domu nawet takie nudności mnie dopadły
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Jeśli masz ciężką pracę to idź ja nie mam tego problemu więc poczekamWłaśnie zastanawiam się czy nie isć jednak wcześniej bo boje się w pracy funkcjonować
A na kiedy masz termin? Trzymam kciuki!Oo ja też mam wizytę na 22.04 tylko że na 16:20
Na 4 grudnia według kalkulatora też byłam na wizycie i było widać ładny pęcherzyk w macicy. Tylko ja byłam dzień wcześniej bo 31.03 . Ja także trzymam kciuki za nas wszystkie!A na kiedy masz termin? Trzymam kciuki!
Ewelina @
Tak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada
no moje to są aż za nadto kumate ale jak były małe i pojawiał się ktoś to najstarszy był zazdrosny ale tylko chwile jak dziecko było takie do roczku jak zaczęło już samo chodzić to wziął pod swoje skrzydła młodszego i wtedy tak naprawdę zaczęła się między nimi rodzic wież wiec się nie poddawaj jeśli to trochę czasu będzie potrzebowało takim małym trzeba dużo mówić o tym ze będzie pełnił ważna role w życiu młodszego dziecka i przypominać mu na każdym kroku ze mimo ze jest ktoś jeszcze to mama kocha wszystkich tak samoTak się dziewczyny rozpisały że mój post gdzieś zaginął haha tak to jedyne czym się pocieszam... W pierwszej ciąży mdłości nie było wcale a teraz przy moim dwulatku i moim samopoczuciu można zwariować haha super przynajmniej się nie nudzicie fajnie już mieć takie "kumate" dzieci mój na razie jak słyszy że jest dzidzia w brzuchu to się złości i bije mnie po nim źle się zapowiada
Dariuszka90
Pytanie czy logujesz się na pojedyncze zlecenie czy na stałego klienta? Na stałego klienta oni ci nie dają numeru za każdym razem. Logujesz się na swoje konto i patrzysz .Ja tam loguje się przez nr podany przez nich i datę urodzenia. Czy to jest to ?
Es.jot
A który już jesteś tydzień?Ja idę pod koniec 7 tygodnia. Czekanie na ten dzień jest okropne, ale jeśli będzie już widać serduszko to warto czekać
ja tez mam całodzienne mdłości i kilka wymiotów , próbowałam rano suchego chlebka ale ledwo go połknęłam , nie zauważyłam jakiejś poprawy, wczoraj za to popukałam odrobinkę coli.. i jakby troszkę pomogło ale nie wiem w jaki sposób to działa , może to starodawny zabobon tylko. W każdym razie dziś obudziłam się znów z Mdłościami i szybko zjadłam przecież z owoców , polezalam męcząc się i po godzinie jakoś wstałam . Także polecam w międzyczasie te przecierki w tubkach bo łatwiej zjescDziewczyny macie jakiś sposób na nudności poranne? Szykuje się do pracy a od wczoraj rano nie mogę pożegnać się z toaleta masakra wczoraj cały dzień mnie męczyło ale rano szczególnie
reklama
Podziel się: