Przyrost jest prawidłowy dlatego pytam jaki poziom powinien być do usgBeta jeszcze niska więc troszkę poczekaj ☺ najlepiej zrób betę jeszcze raz po 48 h żeby sprawdzić przyrost ja idę w czwartek to będzie 7 tydzień (6 tyg 4 dni)☺
reklama
Nelja
Fanka BB :)
To tak jak ja Całe życie w mieście , a od 8 lat na wsi ! I jest cudnieu mnie dziewczyny są razem tylko chłopaki maja osobne ale budujemy się bez kredytu za 4 lata będziemy już na swoim wiec tam będą mieli już każdy swój pokój bo to duży dom na wsi całe życie w mieście a umrę na wsi
Trzymam kciuki !Idę dziś na betę i progesteron zrobię też jakieś dodatkowe badania. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze ostatnia ciążę poroniłam i tak się boję
Do tego żeby było coś widać na usg , beta powinna z tego co wiem być 1000+Przyrost jest prawidłowy dlatego pytam jaki poziom powinien być do usg
MaDzIAaaaaa
Ja tam loguje się przez nr podany przez nich i datę urodzenia. Czy to jest to ?Ja mam konto stałego klienta w diagnostyce i wszystko widzę na stronie. Wyniki wrzuca ok 15 dzisiaj. Polecam założyć sobie takie konto.
MaDzIAaaaaa
Ja chyba jak wyniki wyjdą dobre , przelożę wizytę właśnie na późniejszy termin.Wydaje mi się, że między 6-8 tygodniem, żeby serduszko już było. Ja osobiście idę w 9 tygodniu.
MocneIdę dziś na betę i progesteron zrobię też jakieś dodatkowe badania. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze ostatnia ciążę poroniłam i tak się boję
czekamnaskarb
Ja idę pod koniec 7 tygodnia. Czekanie na ten dzień jest okropne, ale jeśli będzie już widać serduszko to warto czekaćKobitki!
kiedy najlepiej isć na 1 usg i wizytę u lekarza? Mam prace fizyczną i boje się trochę pracować a nie chce mówić w pracy bez potwierdzenia lekarza.
wczorajsza beta 65.
Marianna728
Zaangażowana w BB
A ja mam 32 lata, córka 7 lat na pokładzie. W następnym cyklu minął by rok jak się staramy. Pcos, tarczyca, ogólnie zero owulacji. Ten cykl lametta bez monitoringu i nawet nie wiem kiedy. Spodziewalam się bóli owulacyjnych. A tu lekko, ledwo coś zaklulo. Z 14 na 15dc obudził mnie silny ból podbrzusza w nocy. Ale zaraz minął i tyle. Podobno miałam podejrzenie endometriozy i wrogiego śluzu na szczęście nie.
Jeżeli chodzi o dolegliwości które odczuwam teraz to piersi mrowia, lekko bolą. Brzuch kłuję i pulsuje czasami do pachwin. To normalne, miałam tak przy 1 ciąży
Jeżeli chodzi o dolegliwości które odczuwam teraz to piersi mrowia, lekko bolą. Brzuch kłuję i pulsuje czasami do pachwin. To normalne, miałam tak przy 1 ciąży
Właśnie zastanawiam się czy nie isć jednak wcześniej bo boje się w pracy funkcjonowaćJa idę pod koniec 7 tygodnia. Czekanie na ten dzień jest okropne, ale jeśli będzie już widać serduszko to warto czekać
Ewelina @
mam dokładnie tak samo z piersiami , mój mały jak się przychodzi przytulić to mówię żeby się nie kładł mocnoU mnie podobnie, raz jest lepiej, raz masakra, dodatkowo wróciły mi migreny [emoji20] co piersi, to nie dość że ciągle bolą, to jeszcze widać na nich mnóstwo żył[emoji85]
reklama
Podziel się: