reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny zostawili mnie w szpitalu... Zrobili mi jeszcze jedno USG w sumie na takim samym sprzęcie jak w przychodni i dalej nic nie wiem... powiedziały że nie wiedzą który z tych pęcherzyków to ciążowy w żadnym nie widać zarodka. Żałuję że poszlam do ginekologa tak szybko (5tc) mogłam poczekać ale się pospieszylam... Zrobili mi betę i jeśli będzie rosła jutro to wypuszcza mnie do domu.
Musisz myśleć pozytywnie kochana . Trzymamy kciuki 😘😘😘😘

Cześć, chciałabym do Was dołączyć. Robiłam betę we wtorek - 155 i dziś -441, także przyrost ładny. Progesteron 41.4. Niestety wizytę u lekarza mam na 07.05. Nie mogę znaleźć niczego wcześniej. Z jednej strony jestem szczęśliwa, a z drugiej martwię się, żeby wszystko było w porządku.

Dziewczyny zostawili mnie w szpitalu... Zrobili mi jeszcze jedno USG w sumie na takim samym sprzęcie jak w przychodni i dalej nic nie wiem... powiedziały że nie wiedzą który z tych pęcherzyków to ciążowy w żadnym nie widać zarodka. Żałuję że poszlam do ginekologa tak szybko (5tc) mogłam poczekać ale się pospieszylam... Zrobili mi betę i jeśli będzie rosła jutro to wypuszcza mnie do domu.
Nie stresuj się bardzo! Bądź dobrej myśli ;* moja koleżanka miała podobną sytuację, ale zdecydowała się nie iść do szpitala tylko co chwilę badała betę i szła w górę, na kolejnej wizycie było już wszystko dobrze :)

Będzie wszystko dobrze zobaczysz ♥️

Cześć, chciałabym do Was dołączyć. Robiłam betę we wtorek - 155 i dziś -441, także przyrost ładny. Progesteron 41.4. Niestety wizytę u lekarza mam na 07.05. Nie mogę znaleźć niczego wcześniej. Z jednej strony jestem szczęśliwa, a z drugiej martwię się, żeby wszystko było w porządku.
witamy i gratulacje 🥰🤗 a w którym teraz tyg jesteś ?

hejka. A na kiedy masz termin??

Nie napisałam... Mam 27 lat, jestem nauczycielką w przedszkolu. Udało się zajść w ciążę w pierwszym cyklu staran. Jestem w 4 tygodniu ciąży. Termin to 14.12. według ostatniej miesiączki. Zazdroszczę Wam tych wizyt 😍 Ja dziś rano obudziłam się i nie czułam bólu piersi, bardzo się przestraszyłam, ale ta beta wzrosła, więc powinno być w porządku.

reklama
Nie napisałam... Mam 27 lat, jestem nauczycielką w przedszkolu. Udało się zajść w ciążę w pierwszym cyklu staran. Jestem w 4 tygodniu ciąży. Termin to 14.12. według ostatniej miesiączki. Zazdroszczę Wam tych wizyt 😍 Ja dziś rano obudziłam się i nie czułam bólu piersi, bardzo się przestraszyłam, ale ta beta wzrosła, więc powinno być w porządku.
Ja tez 27 ❤️

Do góry