reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Nie napisałam... Mam 27 lat, jestem nauczycielką w przedszkolu. Udało się zajść w ciążę w pierwszym cyklu staran. Jestem w 4 tygodniu ciąży. Termin to 14.12. według ostatniej miesiączki. Zazdroszczę Wam tych wizyt 😍 Ja dziś rano obudziłam się i nie czułam bólu piersi, bardzo się przestraszyłam, ale ta beta wzrosła, więc powinno być w porządku.
ja tez wlasnie nie czuje piersi a w poprzednich ciazach zawsze..... az tez sie martwie

reklama
ja tez wlasnie nie czuje piersi a w poprzednich ciazach zawsze..... az tez sie martwie
Ja czułam je bardzo, miałam obrzęk, coś strasznego. Aż nagle stopniowo minęło. Przestraszyłam się, ale według bety jest ok, więc jestem dobrej myśli. Dlatego też do Was dołączyłam, bo naczytałam się bzdur w Internecie, bardzo mnie to zestresowało, a tu można wymieniać się doświadczeniami.

Ja na odwrót. W 1 ciąży nie czułam piersi w ogóle, i teraz tez nic nie czuję 😊
W ogóle dziwnie bo urosły, a były małe, ale nic nie bolały. Mleko się nie lało, nic. Także myślałam ze nic tam nie ma. A Jednak było bo 20 miesięcy karmiłam 😊

Ja czułam je bardzo, miałam obrzęk, coś strasznego. Aż nagle stopniowo minęło. Przestraszyłam się, ale według bety jest ok, więc jestem dobrej myśli. Dlatego też do Was dołączyłam, bo naczytałam się bzdur w Internecie, bardzo mnie to zestresowało, a tu można wymieniać się doświadczeniami.
Ja póki co nie mam żadnych objawów ciąży, piersi się powiększyły, są nabrzmiałe ale nie bolą... Z początku też pobolewaly a teraz nic. Nie mam nudności, wyostrzenia zapachów, zachcianek no nic. Może jestem trochę bardziej senna popołudniami i tyle. Wczoraj byłam u gina, widać pęcherzyk który jest odpowiednich rozmiarów także tymi objawami nie ma się co przejmować, będzie dobrze dziewczyny[emoji4][emoji4][emoji4]

Ja póki co nie mam żadnych objawów ciąży, piersi się powiększyły, są nabrzmiałe ale nie bolą... Z początku też pobolewaly a teraz nic. Nie mam nudności, wyostrzenia zapachów, zachcianek no nic. Może jestem trochę bardziej senna popołudniami i tyle. Wczoraj byłam u gina, widać pęcherzyk który jest odpowiednich rozmiarów także tymi objawami nie ma się co przejmować, będzie dobrze dziewczyny[emoji4][emoji4][emoji4]
Ja stale się pocieszam wysokim progesteronem i rosnącą betą. Ogólnie też czuje się dobrze, czasem pobolewa mnie brzuch

Ja stale się pocieszam wysokim progesteronem i rosnącą betą. Ogólnie też czuje się dobrze, czasem pobolewa mnie brzuch
No widzisz wysoki progesteron i rosnąca beta mówią same za siebie[emoji3590] pierwsza moja ciąża też była "bezobjawowa", trzeba się cieszyć że póki co się dobrze czujemy i objawy nie są dokuczliwe bo to się jeszcze może zmienic... [emoji6] Za np 3 tyg możesz tęsknić za tym wspaniałym czasem gdy piersi nie bolały i pół dnia nie spędzałaś nad ubikacja[emoji854]

No widzisz wysoki progesteron i rosnąca beta mówią same za siebie[emoji3590] pierwsza moja ciąża też była "bezobjawowa", trzeba się cieszyć że póki co się dobrze czujemy i objawy nie są dokuczliwe bo to się jeszcze może zmienic... [emoji6] Za np 3 tyg możesz tęsknić za tym wspaniałym czasem gdy piersi nie bolały i pół dnia nie spędzałaś nad ubikacja[emoji854]
Dokładnie 🙂 Cieszę się, że Was znalazłam ☺️

Tak myślę, że my kobiety chyba zawsze znajdziemy powód żeby się zamartwiać, a prawda jest taka, że są rzeczy na które nie mamy wpływu... Trzeba starać się myśleć pozytywnie, bo co ma być to i tak będzie.

reklama
Ja to teraz raz mdli raz jest dobrze 🙈 cycki bolały w każdej ciąży , do tego zawsze jak jestem w ciąży zauważyłam zwiekszona temperaturę ciała w okolicy brzucha i Macicy,
Ja to odkąd zobaczyłam kreski to od razu walnęło jak lawina 😂🤣🙈

Do góry