reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

u mnie dziewczyny są razem tylko chłopaki maja osobne ale budujemy się bez kredytu 😉 za 4 lata będziemy już na swoim 😉 wiec tam będą mieli już każdy swój pokój bo to duży dom na wsi 😆🙈 całe życie w mieście a umrę na wsi 😅😅😂
No tak na pewno przyczyny ekonomiczne .My w bloku mieszkamy.Pocieszam się ze z czasem będą z gniazda wylatywac.

reklama
Idę dziś na betę i progesteron zrobię też jakieś dodatkowe badania. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze ostatnia ciążę poroniłam i tak się boję ♥️

Witajcie, u mnie 30 dc okres nie przyszedł. Przed nim mam zawsze od 25dc plamienia. W tym cyklu nic. Na dodatek od owu bolą mnie piersi. Okres miała 11.03. A najlepsze jest to, że w tym cyklu brałam lamette i lekarka na mój monitoring się rozchorowała i zostałam pozostawiona sama sobie. Nie mam żadnego duphastonu nic. Robię test a tu pozytyw. Biorąc pod uwagę fakt że od pół roku jestem nim faszerowana. No nic mi nie jest. Jestem zaskoczona 😁 pozdrowionka

Witajcie, u mnie 30 dc okres nie przyszedł. Przed nim mam zawsze od 25dc plamienia. W tym cyklu nic. Na dodatek od owu bolą mnie piersi. Okres miała 11.03. A najlepsze jest to, że w tym cyklu brałam lamette i lekarka na mój monitoring się rozchorowała i zostałam pozostawiona sama sobie. Nie mam żadnego duphastonu nic. Robię test a tu pozytyw. Biorąc pod uwagę fakt że od pół roku jestem nim faszerowana. No nic mi nie jest. Jestem zaskoczona 😁 pozdrowionka
Gratulujemy ❤️

Wstawiam test, mam pytanko robić dzisiaj betę i progesteron? Czy poczekać do poniedziałku?
IMG_20210409_061141.jpg

Wstawiam test, mam pytanko robić dzisiaj betę i progesteron? Czy poczekać do poniedziałku?Zobacz załącznik 1257684
Gratuluję ☺️
Ja zrobiłam betę i progesteron w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, też miałam wtedy drugą bladą kreskę. Pamiętaj, że do progesteronu musisz być na czczo i żeby powtórzyć betę, bo najważniejszy jest jej przyrost.

Ja to teraz raz mdli raz jest dobrze [emoji85] cycki bolały w każdej ciąży , do tego zawsze jak jestem w ciąży zauważyłam zwiekszona temperaturę ciała w okolicy brzucha i Macicy,
Ja to odkąd zobaczyłam kreski to od razu walnęło jak lawina [emoji23][emoji1787][emoji85]
U mnie podobnie, raz jest lepiej, raz masakra, dodatkowo wróciły mi migreny [emoji20] co piersi, to nie dość że ciągle bolą, to jeszcze widać na nich mnóstwo żył[emoji85]

reklama
Idę dziś na betę i progesteron zrobię też jakieś dodatkowe badania. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze ostatnia ciążę poroniłam i tak się boję ♥️

Ja właśnie stoję w kolejce na betę 😁 po poronieniu aż się boję patrzeć na wyniki 😬

Będzie dobrze ✊✊ też jestem po poronieniu w styczniu teraz 5 tydzień i wszystko rozwija się prawidłowo.
W pierwszej ciąży beta bardzo niska nie przekroczyła 150 w 6 tygodniu teraz początek 5 tygodnia 18 tys. Lekarza był bardzo zaskoczony przesunął wizytę o tydzień ale wszystko jest dobrze pęcherzyk od piątku do środy urósł od 5 mm do 14 mm ☺️

Co do toalety i sprawdzania chyba już ten lęk zostanie 😔

Do góry