reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

u mnie dziewczyny są razem tylko chłopaki maja osobne ale budujemy się bez kredytu 😉 za 4 lata będziemy już na swoim 😉 wiec tam będą mieli już każdy swój pokój bo to duży dom na wsi 😆🙈 całe życie w mieście a umrę na wsi 😅😅😂
No tak na pewno przyczyny ekonomiczne .My w bloku mieszkamy.Pocieszam się ze z czasem będą z gniazda wylatywac.

reklama
Idę dziś na betę i progesteron zrobię też jakieś dodatkowe badania. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze ostatnia ciążę poroniłam i tak się boję ♥️

Witajcie, u mnie 30 dc okres nie przyszedł. Przed nim mam zawsze od 25dc plamienia. W tym cyklu nic. Na dodatek od owu bolą mnie piersi. Okres miała 11.03. A najlepsze jest to, że w tym cyklu brałam lamette i lekarka na mój monitoring się rozchorowała i zostałam pozostawiona sama sobie. Nie mam żadnego duphastonu nic. Robię test a tu pozytyw. Biorąc pod uwagę fakt że od pół roku jestem nim faszerowana. No nic mi nie jest. Jestem zaskoczona 😁 pozdrowionka

Witajcie, u mnie 30 dc okres nie przyszedł. Przed nim mam zawsze od 25dc plamienia. W tym cyklu nic. Na dodatek od owu bolą mnie piersi. Okres miała 11.03. A najlepsze jest to, że w tym cyklu brałam lamette i lekarka na mój monitoring się rozchorowała i zostałam pozostawiona sama sobie. Nie mam żadnego duphastonu nic. Robię test a tu pozytyw. Biorąc pod uwagę fakt że od pół roku jestem nim faszerowana. No nic mi nie jest. Jestem zaskoczona 😁 pozdrowionka
Gratulujemy ❤️

Wstawiam test, mam pytanko robić dzisiaj betę i progesteron? Czy poczekać do poniedziałku?
IMG_20210409_061141.jpg

Wstawiam test, mam pytanko robić dzisiaj betę i progesteron? Czy poczekać do poniedziałku?Zobacz załącznik 1257684
Gratuluję ☺️
Ja zrobiłam betę i progesteron w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, też miałam wtedy drugą bladą kreskę. Pamiętaj, że do progesteronu musisz być na czczo i żeby powtórzyć betę, bo najważniejszy jest jej przyrost.

Ja to teraz raz mdli raz jest dobrze [emoji85] cycki bolały w każdej ciąży , do tego zawsze jak jestem w ciąży zauważyłam zwiekszona temperaturę ciała w okolicy brzucha i Macicy,
Ja to odkąd zobaczyłam kreski to od razu walnęło jak lawina [emoji23][emoji1787][emoji85]
U mnie podobnie, raz jest lepiej, raz masakra, dodatkowo wróciły mi migreny [emoji20] co piersi, to nie dość że ciągle bolą, to jeszcze widać na nich mnóstwo żył[emoji85]

reklama
Idę dziś na betę i progesteron zrobię też jakieś dodatkowe badania. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze ostatnia ciążę poroniłam i tak się boję ♥️

Ja właśnie stoję w kolejce na betę 😁 po poronieniu aż się boję patrzeć na wyniki 😬

Będzie dobrze ✊✊ też jestem po poronieniu w styczniu teraz 5 tydzień i wszystko rozwija się prawidłowo.
W pierwszej ciąży beta bardzo niska nie przekroczyła 150 w 6 tygodniu teraz początek 5 tygodnia 18 tys. Lekarza był bardzo zaskoczony przesunął wizytę o tydzień ale wszystko jest dobrze pęcherzyk od piątku do środy urósł od 5 mm do 14 mm ☺️

Co do toalety i sprawdzania chyba już ten lęk zostanie 😔

Do góry