Będzie dobrze, trzymam kciukiDziewczyny zostawili mnie w szpitalu... Zrobili mi jeszcze jedno USG w sumie na takim samym sprzęcie jak w przychodni i dalej nic nie wiem... powiedziały że nie wiedzą który z tych pęcherzyków to ciążowy w żadnym nie widać zarodka. Żałuję że poszlam do ginekologa tak szybko (5tc) mogłam poczekać ale się pospieszylam... Zrobili mi betę i jeśli będzie rosła jutro to wypuszcza mnie do domu.
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
Hej ja już po badaniu ... wszystko jest ok
Bardzo się zdziwił ze jak na 5 tydz taka ciąża rozwinięta mam się stawić za 10 dni powinno podobno być już serduszko
Zapisał mi luteinę do pochwowo dwa razy dziennie i zastrzyki w brzuch Neoparin
Bardzo się zdziwił ze jak na 5 tydz taka ciąża rozwinięta mam się stawić za 10 dni powinno podobno być już serduszko
Zapisał mi luteinę do pochwowo dwa razy dziennie i zastrzyki w brzuch Neoparin
Dariuszka90
GratulujęHej ja już po badaniu ... wszystko jest ok
Zapisał mi luteinę do pochwowo dwa razy dziennie i zastrzyki w brzuch Neoparin Zobacz załącznik 1257567
GratulujęHej ja już po badaniu ... wszystko jest ok
Zapisał mi luteinę do pochwowo dwa razy dziennie i zastrzyki w brzuch Neoparin Zobacz załącznik 1257567
Super gratulacjeHej ja już po badaniu ... wszystko jest ok
Ale Super Gratulacje Ja juz jutro umieram z ciekawośćHej ja już po badaniu ... wszystko jest ok
Ewelina:)
Gratulacje[emoji846][emoji846][emoji846]Hej ja już po badaniu ... wszystko jest ok
Bardzo się zdziwił ze jak na 5 tydz taka ciąża rozwinięta [emoji3059] mam się stawić za 10 dni powinno podobno być już serduszko [emoji176]
Zapisał mi luteinę do pochwowo dwa razy dziennie i zastrzyki w brzuch Neoparin [emoji3526] Zobacz załącznik 1257567
reklama
Ewelina:)
Trzeba myśleć pozytywnie, będzie dobrze[emoji256][emoji256][emoji256]Dziewczyny zostawili mnie w szpitalu... Zrobili mi jeszcze jedno USG w sumie na takim samym sprzęcie jak w przychodni i dalej nic nie wiem... powiedziały że nie wiedzą który z tych pęcherzyków to ciążowy w żadnym nie widać zarodka. Żałuję że poszlam do ginekologa tak szybko (5tc) mogłam poczekać ale się pospieszylam... Zrobili mi betę i jeśli będzie rosła jutro to wypuszcza mnie do domu.
Podziel się: