reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mam pytanko, czy komuś na początku ciąży (u mnie 5 tydz) dokuczał ból krzyża? Ja do tej pory miewałam tylko przed okresem lub gdy się napracowałam, a teraz codziennie męczy mnie od kilku dni ehh...

Mam pytanko, czy komuś na początku ciąży (u mnie 5 tydz) dokuczał ból krzyża? Ja do tej pory miewałam tylko przed okresem lub gdy się napracowałam, a teraz codziennie męczy mnie od kilku dni ehh...
Tak ja mam takie bóle. I spać nie mogę w żadnej pozycji, bo się wręcz nie da.

Witam się i ja 😁. Termin na 2.12 . To moja 3 ciąża. W domu córka 7 lat i synek 8 miesięcy 😁. Ta ciąża
Witam się i ja 😁. Termin na 2.12 . To moja 3 ciąża. W domu córka 7 lat i synek 8 miesięcy 😁. Ta ciąża to oczywiście zaskoczenie 🤣
ooooo witamy tez mam 9 miesięczna córkę na pokładzie i teraz termin na 5 grudnia😊 U nas tez była to niespodzianka 🙃

Mi też właśnie dokucza ból krzyża. Choć w sumie nie wiem.czy to objaw ciąży czy od noszenia wy na.na rękach😁

reklama
Do góry