reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Daj znać po tym KTG ♥️
Ja dzisiaj tez złe spałam, po 4ej już nie mogłam dalej zasnąć, dopiero po 6ej się kimnełam na 2h…ale nie przez jakieś dolegliwości, po prostu nie mogłam się ułożyć wygodnie 😒

Odejście czopa to już kroczek do przodu 😊 a jak się czujesz psychicznie? Pewnie zmęczona czekaniem na rozwój sytuacji, co?
Wczoraj na prawde mialam bardzo dobre nastawienie, mimo tych wszystkich krzykow ktore slyszalam. Wciaz sobie powtarzalam, ze to jest chwila i zaraz bedzie po wszystkim. Jak ta oksytocyna mnie nawet nie posmyrala i wracalam na sale to bylam mocno zawiedziona i roczarowana. A dzis jak zapytalam co bedzie jak teraz tez nie pojdzie to mi powiedzieli "do trzech razy sztuka"...

reklama
Wczoraj na prawde mialam bardzo dobre nastawienie, mimo tych wszystkich krzykow ktore slyszalam. Wciaz sobie powtarzalam, ze to jest chwila i zaraz bedzie po wszystkim. Jak ta oksytocyna mnie nawet nie posmyrala i wracalam na sale to bylam mocno zawiedziona i roczarowana. A dzis jak zapytalam co bedzie jak teraz tez nie pojdzie to mi powiedzieli "do trzech razy sztuka"...
😕 Ciekawe co potem wykombinują…nie wiem jakie są inne sposoby na wywołanie jak balonik czy oxy. CC wchodzi w grę? 🤔 bo tak naprawdę męczą Ciebie i męczą.

Współczuje Ci, domyślam się, ze jest to męczące, czekać i czekać a efektów brak ♥️ Trzymaj się i odzywaj w wolnej chwili zdając nam relacje

Do góry